Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών και απόδοσης στην κυκλοφορία ενιαίου αυτοκινητοδρόμου

Ανακοινώνεται ότι από ώρα 04.00 αύριο 7-4-2017 έως και 09.00 της ίδιας μέρας, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης για την ολοκλήρωση εργασιών και την απόδοση στην κυκλοφορία ενιαίου αυτοκινητοδρόμου.


Συγκεκριμένα, από τον κόμβο της Σκοτίνας έως και τον Ανισόπεδο Κόμβο της Λεπτοκαρυάς, θα εκτρέπονται όλα τα οχήματα που κινούνται στον αυτοκινητόδρομο της Π.Α.Θ.Ε. ως ακολούθως:

α) Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη: Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται μέσω του Κόμβου Σκοτίνας στο ανατολικό παράπλευρο οδικό δίκτυο και εν συνεχεία μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Λεπτοκαρυάς θα εισέρχονται στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

β) Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα: Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Λεπτοκαρυάς στο ανατολικό παράπλευρο οδικό δίκτυο και εν συνεχεία μέσω του Κόμβου Σκοτίνας θα εισέρχονται στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας, είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, οι οδηγοί παρακαλούνται:

• να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου,

• να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση,

• να ακολουθούν πιστά τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας,

• να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες για να ελέγχουν καλύτερα το όχημά τους,

• σε κάθε περίπτωση να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.