Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Η Μαρία Νικολαίδου στην Κρήτη

Σειρά επαφών πραγματοποίησε στην Κρήτη στο πλαίσιο επίσκεψής της στο νησί το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος «Τελεία –Απόστολος Γκλέτσος» και πολιτευτής Πιερίας Μαρία Νικολαίδου .

Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψε από την Κρήτη το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος «Τελεία –Απόστολος Γκλέτσος» και πολιτευτής Πιερίας Μαρία Νικολαίδου.
Η κα Νικολαίδου κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο νησί και συγκεκριμένα στο νομό Ηρακλείου επισκέφτηκε φορείς του νομού, συναντήθηκε με πολιτευτές, μέλη και υποστηρικτές του κόμματος και παραβρέθηκε σε διάφορες εκδηλώσεις που ήταν προσκεκλημένη.
Κατά την παραμονή της ξεναγήθηκε σε αρχαιολογικούς χώρους και αξιοθέατα του νομού, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Ηρακλείου ενώ μετέβη και στο νομό Λασιθίου προκειμένου να παραστεί σε εκδηλώσεις αναβίωσης της κρητικής παράδοσης.

Η κα Νικολαίδου εξέφρασε την ικανοποίησή της και δήλωσε ότι στις συναντήσεις που είχε διαπίστωσε για ακόμη μία φορά τη ζεστασιά και τη φιλοξενία των ανθρώπων της Κρήτης.