Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Η εκδήλωση του Μουσικοχορευτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας.

Την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 και ώρα 18:00 στην κεντρική πλατεία της Καλλιθέας Πιερίας, ο  ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ διοργάνωσε την καθιερωμένη αποχαιρετιστήρια εκδήλωσή του για το διδακτικό έτος 2014 – 2015.
Η εκδήλωση περιελάμβανε παρουσίαση παραδοσιακών και μοντέρνων χορών τμημάτων του Συλλόγου μας, επίδειξη από το τμήμα των πολεμικών τεχνών και συγκεκριμένα του kick boxing και παρουσίαση τραγουδιών από το τμήμα χορωδίας.


Την εκδήλωση παρακολούθησαν εκπρόσωποι του Δήμου Κατερίνης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μέλη και εκπρόσωποι συλλόγων  καθώς και κάτοικοι της περιοχής.

Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους την εκπρόσωπο του Δήμου Κατερίνης και Πρόεδρο του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης κα. Μακρίδου Παρτσαλίδου Πιπίτσα, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας κ. Κήπου Ευάγγελο, τους Συμβούλους Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας κ. Αργυρόπουλο Γεώργιο, Μπεκιρόπουλο Αθανάσιο και Πολυχρόνη Κων/νο,  τον ιερέα του χωριού μας πάτερ Στύλο Ιωάννη καθώς και όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση και στην επιτυχία της εκδήλωσής μας.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους δασκάλους μας για την πολύ όμορφη παρουσία όλων των τμημάτων και σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους.



Στιγμιότυπα της εκδήλωσης μπορείτε να δείτε στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/groups/128370953841859/.



Το Δ.Σ. του Συλλόγου