Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Δελτίο τύπου-Δήμος Κατερίνης. Από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου - Στον “αέρα” το νέο πρόγραμμα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης!


Με προσήλωση στο τρίπτυχο «ενημέρωση – επιμόρφωση – ψυχαγωγία» και πάντοτε με σεβασμό στον ακροατή, το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνη ξεκινά από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, το νέο αναβαθμισμένο πρόγραμμά του, αξιόπιστο σε όλα τα είδη των εκπομπών.

Επενδύοντας στην ποιότητα και την πολυδιάστατη προσφορά του, στοχεύει φέτος στην αναβάθμιση όλου του προγράμματος του, δίνοντας έμφαση στην ενημέρωση και την ποιοτική μουσική, στην προσπάθειά του να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των ακροατών του. Αποστολή του είναι να εμπλουτίζει τις ζωές των συμπολιτών µας µε πρόγραμμα και υπηρεσίες που πληροφορούν, επιμορφώνουν και ψυχαγωγούν.

Άλλωστε, το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης είναι κτήμα της κοινωνίας, λειτουργεί ως η φωνή και ο λόγος των Δημοτών και το πρόγραμμά του προσφέρεται σε όλους! Το νέο πρόγραμμα διατηρεί όλα τα ενδιαφέροντα στοιχεία του και τις πετυχημένες συνεργασίες, ενώ παράλληλα ανανεώνεται με καινούργια πρόσωπα και ιδέες και πάντα με ποιοτική μουσική!

Το πρόγραμμα:

Η ενημέρωση στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης θα ξεκινά από τις 8 το πρωί με την εκπομπή «Ξυπνήστε» με τον Βαγγέλη Μπαντέ και τη Γιάννα Δερμίση. Οι δύο Δημοσιογράφοι μπαίνουν στην ουσία των γεγονότων με τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων. Χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς ευκολίες, χωρίς να «χαϊδεύουν αυτιά», παρουσιάζουν όλα τα γεγονότα της ημέρας. Η καλύτερη πρόταση για την έναρξη της μέρας για να ακούτε…. αληθινές ειδήσεις!

Στις 10.00 ακολουθεί η σύνδεση με το ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. Στις 12.00 το μεσημέρι ο Ανδρέας Γαλανός με “Τον Πρώτο Λόγο” αναλύει σε βάθος την επικαιρότητα, σχολιάζοντας τα όσα συμβαίνουν εντός κι εκτός Πιερίας. Η Σύμβουλος Ομορφιάς Αθανασία Κυρίτση κάθε δεύτερη Πέμπτη μεσημέρι συνεχίζει με την εκπομπή “15 λεπτά ομορφιάς”, όπως και η εκπομπή “Φυσικοθεραπευτείτε”, κάθε δεύτερη Παρασκευή, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών Πιερίας. Στις 14:00 το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του REAL FM με τον Δημοσιογράφο Γιάννη Παπαδόπουλο με όλα τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας. Στις 17:00 Νίκος Παναγιωτόπουλος με τις «Αθλητικές Ματιές» και τη φετινή χρονιά θα σας παρουσιάζει όλα τα αθλητικά δρώμενα της Πιερίας και όχι μόνο. Για ακόμη μία περίοδο, συνεχίζονται οι πετυχημένες μουσικές εκπομπές του ραδιοφώνου. Tις Δευτέρες 7 με 9 το βράδυ θα μας κρατάει συντροφιά η Μαρία Μπιτσάνη. Κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις έξι μέχρι τις 8 ο Σταύρος Μακρίδης και 8 με 10 το βράδυ ο Ντίνος Μελετλίδης.

Για ακόμη μία χρονιά, ο Σύλλογος Κρητών Ν. Πιερίας “Οι Σταυραετοί” συνεχίζει με την πετυχημένη εκπομπής του, κάθε Τετάρτη από τις 6 μέχρι τις 8 το βράδυ. Καθημερινά ανά μία ώρα το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης θα μεταδίδει σύντομα τοπικά Δελτία Ειδήσεων με όλες τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ στο πρόγραμμά του θα ενταχθούν ειδικά ραδιοφωνικά ένθετα με χρηστικές πληροφορίες για τους ακροατές.