Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

7η Γιορτή Βιβλίου στη Θεσσαλονίκη



Με σύνθημα «φθηνό και καλό βιβλίο για όλους», ξεκινά σήμερα, Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου η 7η Γιορτή Βιβλίου στη Θεσσαλονίκη- Οι τιμές των βιβλίων ξεκινούν από 0.50 λεπτά

Ξεκινά σήμερα, Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου, η 7η Γιορτή Βιβλίου - Παζάρι 2015 στη Θεσσαλονίκη. Με 180 εκδότες και  σύνθημα «φθηνό και καλό βιβλίο για όλους»,  η γιορτή απλώνεται σε έναν νέο χώρο, 700 τ.μ, (Βενιζέλου 30, πρώην Ράδιο Κορασίδη), σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της συμπρωτεύουσας. 
Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης αλλά και του δεκαημέρου εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου και διάφορα events θα πραγματοποιούνται παράλληλα κάθε εβδομάδα, όπως και βραδιές ανάγνωσης αγαπημένων  βιβλίων.

Τιμές που ξεκινούν από 0,50 λεπτά

Ο  Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας (Σ.ΕΚ.Β.Ε.) που διοργανώνει την 7η Γιορτή Βιβλίου,
απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς όλους τους συγγραφείς - δημιουργούς των βιβλίων που βρίσκονται και διανέμουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης να στηρίξουν και να επισκέπτονται το χώρο της Γιορτής Βιβλίου - Παζάρι, για την αλληλογνωριμία με τους μικρούς και μεγάλους φίλους του βιβλίου. Ο επισκέπτης θα βρει πολλούς τίτλους βιβλίων σε χαμηλές τιμές νέων και παλαιότερων εκδόσεων, που πολλές φορές η έκπτωση είναι και πάνω από 70% και με τιμές που ξεκινούν από 0,50 λεπτά.

Επίσης, παιδικά βιβλία για όλες τις ηλικίες και τρισδιάστατα αλλά και σχολικά βοηθήματα θα είναι στη διάθεση των παιδιών, δασκάλων και γονέων που θα προτιμήσουν να επισκεφτούν το παζάρι βιβλίου έως και τις 11 Απριλίου και να αγοράσουν και τα πασχαλινά τους δώρα.

Η Γιορτή Βιβλίου - Παζάρι θα λειτουργεί καθημερινά 09.00 - 21.00, Σάββατο έως τις 20.00 και θα ακολουθεί το ωράριο της αγοράς.