Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΡΟΥΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ 

1)ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.
2)572 ΑΝΔΡΕΣ,100 ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ 39 ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ...

ΣΥΡΙΑΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΑΝΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΑΦΟΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΣΑΧ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ ΧΩΡΙΟ ΕΣΜΕΣΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΥΨΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.ΤΟ ΤΑΦΟΜΝΗΜΕΙΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1299.ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ ΟΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΝΙΓΗΚΕ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΣΜΑΝ ΤΟΥ Α.


3)ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΑΧΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ.

4)Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΚΑΝ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ...

5)ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ 64 ΠΡΟΘΥΜΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS, ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΥΠΕΞ ΤΖΩΝ ΚΕΡΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.

6)ΤΟ ISIS -ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ-ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΚ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ Τ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ.

7)ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΙΡΑΚΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ.

8)ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ISIS ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΟΝΑΧΙΚΑ ΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΣ.

9)ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΖΩΝ ΚΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΡΑΝΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΖΑΡΙΦ.

10)ΤΟ ΙΡΑΝ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.