Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας



Παραλία, 09/03/2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας σε συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς της Πιερίας (Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων Πιερίας - Πέλλας - Ημαθίας, Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας και Εμπορικό Επιμελητήριο Πιερίας) συνεχίζει τις προσπάθειες για την δυναμική παρουσία της Πιερίας σε χώρες του εξωτερικού, με σκοπό την ενδυνάμωση του τουριστικού μας προορισμού και την προσέλκυση τουριστών.

H Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας συμμετείχε στις τουριστικές εκθέσεις στο Βελιγράδι (19-22/02/2015) και στη Βουδαπέστη (26/02-01/03/2015) με εκπροσώπους της.
Στην έκθεση του Βελιγραδίου τα μέλη των Δ.Σ. που εκπροσώπησαν την Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας, ήταν η Σαραντίδου Ευρώπη (ταμίας), ο Σαμαράς Γεώργιος (ταμίας) από την Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Δωματίων και ο Χαλκίδης Καλλίστρατος από την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας. Στην έκθεση της Βουδαπέστης, ο κ. Χολέβας Γιάννης (πρόεδρος) με τον Μαρμάγγελο Χαράλαμπο από την Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας, ο Βεΐδαμενίδης Γρηγόριος και ο Χαρίσης Ιωάννης από την Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Δωματίων και ο Λαλούμης Νίκος από την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας. Οι εκπρόσωποί μας είχαν συνεχή, καθημερινή παρουσία στο stand της Ένωσης και συνομίλησαν με τουριστικούς πράκτορες αλλά και με το κοινό που ενδιαφέρθηκε να επισκεφθεί την Πιερία. Το υλικό της Ένωσης (χάρτες, prospect, cd) διανεμήθηκε σε κάθε ενδιαφερόμενο, καθώς και διαφημιστικά δωράκια προβολής (τσάι βουνού σε ατομική συσκευασία). Επιπλέον στην έκθεση της Σερβίας υπήρχε στο περίπτερο ζωντανή Ελληνική μουσική με μπουζούκι και κέρασμα ούζου στους επισκέπτες του περίπτερου.
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας

Χολέβας Ιωάννης Κώτσιου Βασιλική