Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Ασυνεπής για μια ακόμη φορά στο θέμα του κολυμβητηρίου ο Δήμος Κατερίνης.



Μάταια περίμεναν σήμερα γονείς και παιδιά να ανοίξει το κολυμβητήριο Κατερίνης, αφού ο Δήμος Κατερίνης δεν έδωσε την άδεια για να επαναλειτουργήσει μετά από καιρό το κολυμβητήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" στην συνάντηση που έγινε με τους Συλλόγους κολύμβησης της πόλης μας και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας (Ο.Π.Π.Α.Π.) του Δήμου Κατερίνης Θεόδωρο Παυλίδη είχε δοθεί η διαβεβαίωση ότι το αργότερο μέχρι σήμερα 2 Μαρτίου 2015 το κολυμβητήριο θα άνοιγε τις πισίνες του για τα παιδιά...


Τελικά όπως διαπιστώσαμε και οι ίδιοι σήμερα, αυτό δεν έγινε.

Η απάντηση που δόθηκε από τους αρμόδιους του Δήμου Κατερίνης ήταν ότι δεν είναι ακόμα έτοιμοι και μπορεί από εβδομάδα να λειτουργήσει το κολυμβητήριο.

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" θα παρακολουθεί το θέμα και θα σας ενημερώνει άμεσα.

Πάντως θα το ξαναπούμε ότι για μια περιοχή που βρέχεται και "ζει" από την θάλασσα, και κάθε καλοκαίρι χιλιάδες παιδιά, δικά μας και δικά σας βρίσκονται στις ακτές του νομού μας είναι αδιανόητο έως παρανοϊκό να μην λειτουργεί το μοναδικό κολυμβητήριο της πόλης μας.
Τα παιδιά μας στερούνται τις ευκαιρίας να μάθουν να κολυμπάνε και να γνωρίζουν τους κανόνες ασφαλείας μέσα στο νερό.


Παλιότερα είχαν γίνει προτάσεις προς τον Δήμο Κατερίνης για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία του κολυμβητηρίου αλλά καμία από αυτές δεν συγκίνησε τους αρμόδιους.

Η πραγματικότητα δείχνει ξεκάθαρα ότι στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής το κολυμβητήριο Κατερίνης είναι χαμηλά...

"Ας μην ξεχνάμε και την δήλωση του Δημάρχου Κατερίνης κύριου Σάββα Χιονίδη πριν από ενάμισι χρόνο περίπου ότι:
το κολύμπι είναι ακριβό σπορ όπως η ιππασία αναφερόμενος στο κόστος λειτουργίας του κολυμβητηρίου.."