Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Δηλώσεις του Πρόεδρου της ΕΠΣ Πιερίας για τον τελικό.



Στην Κατερίνη πλέον ο αγώνας
ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ
Δηλώσεις του προέδρου Δημήτρη Ελευθεριάδη
  
            Πανέτοιμες από κάθε πλευρά οι δύο ομάδες που συμμετέχουν στον φετινό τελικό του κυπέλλου της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ο Διαγόρας Σεβαστής και η Πύδνα Κίτρους. Θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο του κορυφαίου θεσμού στο Α΄ Δ.Α.Κ. Κατερίνης την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 στις 4:00 μ.μ. Οι έντονες βροχοπτώσεις που έπληξαν τις τελευταίες μέρες και την Πιερία και σε συνδυασμό με τον κυριακάτικο αγώνα Αιγινιακού-Πιερικού που επιδείνωσε τον ήδη βαρύ αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού γηπέδου Αιγινίου «Ι. Παραλυκίδης», συνέβαλαν στην μεταφορά του τελικού.

            Το μόνο που αλλάζει είναι μόνο η έδρα διεξαγωγής του αγώνα. Όλος ο υπόλοιπος προγραμματισμός θα υλοποιηθεί όπως ακριβώς είχε χαραχτεί.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

            Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πιερίας Δημήτρης Ελευθεριάδης που συντονίζει την οργανωτική προετοιμασία του τελικού, δηλώνει: « Καθιερώσαμε τον τελικό ως τη γιορτή του ποδοσφαίρου. Όπως και πέρυσι προσδώσαμε στον αγώνα αποκεντρωμένη φιλοσοφία, έτσι ώστε οι αθλητικές εκδηλώσεις να είναι κτήμα όλων των φιλάθλων της Πιερίας. Δυστυχώς οι πολλαπλές βροχοπτώσεις μας οδήγησαν στην απόφαση να μεταφέρουμε το παιχνίδι στην Κατερίνη, ώστε να μην επιβαρύνουμε τον ήδη δυσπρόσιτο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Αιγινίου. Το πρόσφατο τραγικό γεγονός από την απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή των Μακεδόνων Πιερίων της Ρητίνης Βασίλη Δάλλα πέρα της λύπης που μας προκάλεσε, μας οδήγησε στην απόφαση να αφιερώσουμε τον τελικό στη μνήμη του αδικοχαμένου Βασίλη. Με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο ομάδων τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια του εκλιπόντος ως το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε στον πόνο των δικών του ανθρώπων. Απόφαση δείγμα της ευαισθησίας που διέπει όλους που συγκροτούμε την ποδοσφαιρική οικογένεια της Πιερίας.
            Πιστεύω ότι θα απολαύσουμε έναν αξιόλογο τελικό με δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Π. Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο του Νομού μας στη γιορτή του ποδοσφαίρου και όλοι μαζί να χειροκροτήσουμε τις αγωνιστικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τη Δημοτική αρχή Πύδνας-Κολινδρού, το προσωπικό του γηπέδου «Ι. Παραλυκίδης» και τον Αιγινιακό που επέδειξαν άριστη διάθεση συνεργασίας. Η απόφασή μας να τιμήσουμε τον Αιγινιακό και την οικογένεια του αείμνηστου παράγοντα  Ιωάννη Παραλυκίδη επιβεβαιώνει την αναγνώριση από την πλευρά μας τη συμβολή όλων αυτών στην ανάδειξη του ποδοσφαίρου. Πολύ σύντομα θα βρεθούμε με μια άλλη αξιόλογη αθλητική εκδήλωση στο Αιγίνιο για να υλοποιήσουμε ότι τα καιρικά φαινόμενα μας ακύρωσαν.
            Το κυρίαρχο σύνθημα αυτού του τελικού ότι «ήμουν και εγώ εκεί» ας κυριαρχήσει στις σκέψεις των φιλάθλων που θα στηρίξουν –ευχόμαστε να είναι πολλοί- με την ευγενική τους παρουσία τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Διαγόρα και της Πύδνας.»

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Ε.Π.Σ.Π.