Τρίτη 14 Απριλίου 2015

4ο Γυμνάσιο Κατερίνης - Δελτίο τύπου - 5οι αγώνες γλώσσας και ορθογραφίας Γυμνασίων Πιερίας

Το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων Φιλολόγων, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και το 4ο Γυμνάσιο Κατερίνης διοργάνωσαν την Πέμπτη 2/4/2015 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης «Εκάβη» τους 5ους αγώνες γλώσσας και ορθογραφίας Γυμνασίων Πιερίας. Το 4ο Γυμνάσιο Κατερίνης, λόγω της πρώτης θέσης που κατέλαβε κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2013-2014, διοργάνωσε τους αγώνες στους οποίους συμμετείχαν δεκαέξι Γυμνάσια του νομού μας. Η Οργανωτική και Επιστημονική Επιτροπή εργάστηκε για την ομαλή διεξαγωγή του διαγωνισμού που στέφθηκε με πλήρη επιτυχία. Κεντρικός ομιλητής υπήρξε ο Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων κ. Λανάρης. Κατά την εκδήλωση της διεξαγωγής των αγώνων πραγματοποιήθηκε και η μετονομασία σε «Αγώνες Γλώσσας και Ορθογραφίας-Χρίστος Τσολάκης». Στην προκριματική φάση προκρίθηκαν τα Γυμνάσια της Κάτω Μηλιάς και του Κορινού ενώ ο τελικός νικητής ήταν το Γυμνάσιο Κορινού, το οποίο και συγχαίρουμε θερμά για την επιτυχία του.

Το 4ο Γυμνάσιο Κατερίνης ευχαριστεί το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την οικονομική ενίσχυση που πρόσφερε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων είναι πάντα δίπλα μας προσφέροντας την αμέριστη συμπαράσταση και την αρωγή του σε κάθε μας κάλεσμα.
Τέλος ευχαριστούμε το ΚΤΕΛ Νομού Πιερίας (αστικό και υπεραστικό) γιατί προσφέρθηκαν να μετακινήσουν δωρεάν τους μαθητές των συγκεκριμένων Γυμνασίων που συμμετείχαν στους αγώνες γλώσσας και ορθογραφίας.



Η Διευθύντρια


Πιτσάβα – Διαμαντίδου Αικατερίνη