Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Ο ΟΤΕ απαίτησε από Κατερινιώτη πρώην συνδρομητή του να πληρώσει οφειλή ( που υποστήριζε ο ΟΤΕ ότι είχε ο συνδημότης μας), και τελικά στο τέλος αποδείχτηκε ότι αυτός που χρωστούσε ήταν ο... ΟΤΕ! (Υπάρχουν όμως πολλά ενδιαφέροντα στην υπόθεση..)



Ο ΟΤΕ μέσω δικηγορικού γραφείου στην Αθήνα που συνεργάζεται απαίτησε από συνδημότη μας να εξοφλήσει ένα χρέος που από ότι υποστήριζε η εταιρεία ήταν από το 2009..

Εκείνη την χρονιά ο συνδημότης μας «έφυγε» από τον ΟΤΕ και πήγε σε άλλη εταιρεία.
Συγκεκριμένα δικηγόρος τηλεφώνησε στον πολίτη και τον ενημέρωσε ότι υπάρχει χρέος περίπου 182 ευρώ προς τον ΟΤΕ από το 2009 και θα έπρεπε να πάει να το εξοφλήσει.


Ο συνδημότης μας πήγε στα γραφεία του ΟΤΕ στην Κατερίνη όπου τελικά μετά από έρευνα αποδείχτηκε ότι ο ΟΤΕ τελικά χρωστάει στον άνθρωπο 14 ευρώ!
Επίσης ύστερα από έρευνα το χρέος των 182 ευρώ ανέφεραν στον άνθρωπο οι υπεύθυνοι του ΟΤΕ ήταν από αγορά τηλεφωνικής συσκευής το 2009 την χρονιά που έφυγε από τον ΟΤΕ ο άνθρωπος, που φυσικά ποτέ του δεν την αγόρασε..

Ο συνδημότης μας κατέθεσε καταγγελία στα κεντρικά του ΟΤΕ και η υπόθεση ερευνάται.

Η υπόθεση έχει όμως και άλλες παραμέτρους.

Ο δικηγόρος αφού ενόχλησε τον συνδημότη μας με αρκετά τηλεφωνήματα σε σταθερά και κινητά, απευθύνθηκε και στο συγγενικό του περιβάλλον, ενοχλώντας τηλεφωνικά την ηλικιωμένη και άρρωστη μητέρα του!

Εμείς αναρωτιόμαστε.. δεν θα μπορούσε ο ΟΤΕ Κατερίνης να ειδοποιήσει τον συγκεκριμένο πολίτη να πάει από τα γραφεία και να τον ενημερώσει εκεί, παρά να βάζει δικηγόρους να τηλεφωνούν στον ίδιο και στα συγγενικά του πρόσωπα;

Μόλις μάθουμε το αποτέλεσμα της καταγγελίας του συνδημότη μας θα σας ενημερώσουμε.

(Τα στοιχεία του συνδημότη μας, είναι στα χέρια της ΑΛΗΘΕΙΑΣ (όπως και όλα τα ντουκουμέντα), για του λόγου το αληθές.)