Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων Τ.Ε.Ε Ειδικής Αγωγής << Θερμά συγχαρητήρια για την παράσταση >>



  Συνεχίζοντας την παράδοση η θεατρική ομάδα του Τ.Ε.Ε Ειδικής αγωγής, παρουσίασε σε δύο παραστάσεις μία το πρωί για μαθητές σχολείων και μία το απόγευμα για γονείς, κηδεμόνες και φίλους την  Παρασκευή 15 Μαΐου 2015 στο Πνευματικό κέντρο <<Εκάβη>> τη μουσικοθεατρική παράσταση << Φύσα θάλασσα πλατιά>> μια διασκευή από το διήγημα του Αντρέα Καρκαβίτσα << η θάλασσα >>.
  Οι μαθητές μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, μας ταξίδεψαν, μας τραγούδησαν, μας χόρεψαν και μας συγκίνησαν. Τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας και ελπίζουμε στο μέλλον να δούμε ακόμα πιο μεγάλες και πιο εξαιρετικές παραστάσεις.
  Ευχαριστούμε το 9ο και το 13ο δημοτικά σχολεία Κατερίνης που ήρθαν στην  πρωινή παράσταση.
  Ευχαριστούμε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπέτυ Σκούφα, τον εκπρόσωπο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Κουκοδήμο, την τέως βουλευτή κ. Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, την Αντιπεριφερειάρχη κ. Σοφία Μαυρίδου, τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Στέφανο Μπιτόπουλο και τον δημοτικό σύμβουλο κ. Παπαζιώγα Νίκο. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τη φιλόλογο ειδικής αγωγής την κ. Θεοδώρα Γιαννακίδου, τις καθηγήτριες κ. Γουλαγιάννη Αναστασία, Ιατρούδη Φωτεινή, Μπέλλα Μαρία, που βοήθησαν εμψύχωσαν, συμπαραστάθηκαν, έπαιξαν και χόρεψαν μαζί με τα παιδιά και όλους τους καθηγητές που με κάθε τρόπο βοήθησαν.
  Ευχαριστούμε και τον ΟΠΠΑΠ του δήμου Κατερίνης για τη βοήθεια του.
  
Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και στους καθηγητές.

Για το Δ.Σ
Του Συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων
Ο Πρόεδρος

Ίτσιος Σπύρος