Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Στα ημιτελικά κόντρα στην Μπενφίκα οι Νέοι του Παναθηναϊκού. MVP ο "δικός μας" Λάζαρος Λάμπρου! (Φωτογραφίες-Βίντεο)


Με απολογισμό μια νίκη, μια ήττα και μια ισοπαλία οι Νέοι του Παναθηναϊκού προκρίθηκαν στον ημιτελικό του τουρνουά του Ούιτγκεστ στην Ολλανδία όπου θα αντιμετωπίσουν την Μπενφίκα 25/5/15 με στόχο την πρόκριση στον τελικό. 

Οι παίκτες του Βαγγέλη Σάμιου σε αγώνες 50 λεπτών γνώρισαν την ήττα με 3-0 από την Ντε Χαγκ αλλά στη συνέχεια αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1 κόντρα στην Τζένοα χάρη σε γκολ του Σιλβεστρίδη και στο τελευταίο ματς της ημέρας επικράτησαν 5-0 της Ούιτγκεστ με τον Λάμπρου να πετυχαίνει δυο τέρματα και τους Βασίλη Αγγελόπουλο, Νιούμαν και Μπαμίχα από ένα.

Έτσι οι πράσινοι τερμάτισαν στην δεύτερη θέση του ομίλου τους και θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους αετούς της Λισαβόνας που τερμάτισαν στην πρώτη του άλλου γκρουπ διεκδικώντας μια θέση στον τελικό.





Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στα τρία ματς χρησιμοποίησε τους 16 από τους 18 παίκτες που έχει στην διάθεση του και συγκεκριμένα έπαιξαν οι Κότσαρης, Βασίλας, Μυρθιανός, Ξηρός, Λάμπρου, Χατζηγιοβάννης, Τζανουλίνος, Ζούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Αγγελόπουλος Γ., Αγγελόπουλος Β., Στάικος, Μπαμίχα, Νιούμαν, Παπανικολάου και Σιλβεστρίδη.

Δεν αγωνίστηκαν μόνο Σιλβεστρίδης που είναι τραυματίας αλλά και ο Αθανασόπουλος ο οποίος δεν ένιωθε καλά το πρωί και προτιμήθηκε να μην αγωνιστεί.

MVP ο Λάμπρου

Στο παιχνίδι με την Ούιτγκεστ ο Λάζαρος Λάμπρου αναδείχτηκε σε MVP της αναμέτρησης και μετά το τέλος του ματς πήρε και σχετική πλακέτα για να έχει να θυμάται την παρουσία του στο τουρνουά της Ολλανδίας.

Δίπλα τους φίλοι του Παναθηναϊκού από τις Βρυξέλλες

Το άκρως εντυπωσιακό είναι πως κάποιοι φίλοι του Παναθηναϊκού από τις Βρυξέλλες ταξίδεψαν μέχρι την Ολλανδία για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, έστω και σε επίπεδο Νέων και να τους δείξουν ότι όπου παίζει το τριφύλλι ποτέ δεν είναι μόνο του.
Οι φίλαθλοι των πράσινων είχαν μάλιστα την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού αλλά και με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και να τους ευχηθούν ότι καλύτερο για την συνέχεια της καριέρας τους.