Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Ο Αρτέμης Σώρρας... τα 600 Δις $ και τα ομόλογα της Ανατολής στην Κατερίνη.(Φώτο-βίντεο)

Στην πόλη μας βρέθηκε χθες το απόγευμα ο Αρτέμης Σώρρας για να εγκαινιάσει τα γραφεία των Ε.ΣΥ. (Ελλήνων Συνέλευσης) στην Κατερίνη επι της Τερζοπούλου 19 με Μαρτίου, αλλά και για να μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία.

Από νωρίς αρκετοί υποστηρικτές και μέλη των Ε.ΣΥ. είχαν μαζευτεί έξω από τα γραφεία και περιμένανε την έλευση του για να κόψει την κορδέλα των γραφείων.

Εκεί λοιπόν βρήκαμε τον κ. Σώρρα και μιλήσαμε μαζί του.




Ποιος ο λόγος αυτών των συγκεντρώσεων που κάνετε σε διάφορες πόλεις;

Σώρρας: Εγκαινιάζουμε γραφεία Ελλήνων σε κάθε πόλη, που είναι αυτόνομα με ΑΦΜ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Έχουμε 62 γραφεία σε όλη την Ελλάδα και συνεχώς ανοίγουμε νέα όπου δεν υπάρχουν ακόμα.

Ποιος είναι ο σκοπός δημιουργίας αυτών των γραφείων;

Σώρρας: Η απελευθέρωση της Ελλάδας! Τέλος τα ψέματα. Με βάση τους Ε.ΣΥ. θα διεκδικήσουμε την εθνική μας κυριαρχία. Η εθνοσυνέλευση μας θα ακυρώσει ότι κακό και άκυρο έχει βρει τη χώρα μας.

Είναι στις σκέψεις σας η ίδρυση πολιτικού φορέα ή κόμματος;

Σώρρας: Κόμμα όχι, φορέα Ελληνικό όμως ναι. Και απώτερος σκοπός θα είναι η απελευθέρωση όλων των Ελλήνων. Έχουμε τα χρήματα, έχουμε τα πάντα και έχουμε τη θέληση να το κάνουμε.

Αν είχαμε αύριο εκλογές ο Αρτέμης Σώρρας ποιον θα υποστήριζε;

Σώρρας: Τους Έλληνες.

Με την σημερινή κυβέρνηση έχετε μιλήσει:

Σώρρας: Με όλους έχω μιλήσει. Οι σημερινοί ήταν αντιπολίτευση και γνωρίζουν τα πάντα, και ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ. Ανήκουν όλοι σε ένα Χολλυγκουντιανό εβραϊκό λόμπυ και είναι όλοι τους στοχευμένα εγκάθετοι. Βλέπετε να έχουν προσφέρει τόσα χρόνια τίποτα στην χώρα. Τα κόμματα τελειώσαν, είναι η ώρα των Ελλήνων τώρα.

Στη συνέχεια ο κ. Σώρρας πήγε στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης όπου μίλησε στους υποστηρικτές του που είχαν έρθει από διάφορες πόλεις της Μακεδονίας, και στο τέλος της ομιλίας του, τους… όρκισε και μάζεψε τα στοιχεία όσων ήθελαν να τον ακολουθήσουν.