Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

Ο θυμόσοφος λαός μας, αναφέρει: “ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται”.

Η οικονομική κρίση που μαστίζει την Πατρίδα μας, ως αποτέλεσμα της εφαρμογής των Μνημονίων, έχει δημιουργήσει στην πενταετή διάρκειά της εκατόμβες νεκρών συνελλήνων, οι οποίοι δεν άντεξαν τον εξευτελισμό της προσωπικότητάς τους και έθεσαν τέλος στη ζωή τους.

Έχει οδηγήσει χιλιάδες οικογένειες στην ανέχεια και τον αποκλεισμό τους από τη ζωή. Την ελληνική επιχειρηματικότητα στον πλήρη αφανισμό. Τη ραχοκοκαλιά της κοινωνίας μας, τους νέους ανθρώπους σε αναζήτηση ελπίδας στο εξωτερικό.

Ωστόσο, ετούτη την ίδια ώρα, κάποια σταλινικά κυβερνητικά απολιθώματα, υπηρέτες της ΝΤΠ βρήκαν την ευκαιρία να μεταλλάξουν το Έθνος των Ελλήνων.

Έτσι, έφεραν προς συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής νομοσχέδιο για την απόδοση ιθαγένειας σε αλλοδαπούς.

Και βεβαίως, δεν μας δημιουργεί εντύπωση το γεγονός της υπερψήφισης του νομοσχεδίου από το ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ. Ούτε πως το ΚΚΕ δήλωσε “παρών”. Ούτε πως επιφυλάχθηκαν για να τοποθετηθούν στην Ολομέλεια, η ΝΔ και το “Ποτάμι”. Μας δημιουργεί όμως, αλγεινή εντύπωση η στάση του κυβερνητικού εταίρου, του κόμματος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων”.

Τα ήξεις-αφήξεις δεν ταιριάζουν σε ένα πατριωτικό κόμμα όπως θέλουν να λέγονται οι ΑΝ.ΕΛ.

Πριν λοιπόν, από την οριστική μετάλλαξή τους σε ένα ακόμη δεκανίκι του Συστήματος, έχουν την υποχρέωση να καταψηφίσουν στο σύνολό τους στην Ολομέλεια, αυτό το Εθνοκτόνο νομοσχέδιο που αποτελεί τη νέα κερκόπορτα του Γένους μας, δείχνοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο ψήγματα πατριωτικής συνείδησης.

Το κόμμα της “Ελλήνων Πολιτεία” είναι αναφανδόν κατά της χορήγησης ιθαγένειας στους αλλοδαπούς.

Γιατί, άλλο η υπηκοότητα και άλλο η ιθαγένεια.


Η ιθαγένεια δεν παραχωρείται!!