Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΠΙΛΕΚΤΟΥΣ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Επέστρεψαν την Τρίτη 12 Αυγούστου οι δυο νεαροί κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Σωτήρης Νάστος και Καριπίδης Σάββας, από την Κέρκυρα όπου συμμετείχαν σε δεκαήμερο προπονητικό καμπ, 30 επίλεκτων αθλητών από όλη την Ελλάδα, υπό τις οδηγίες της Ομοσπονδιακής Προπονήτριας Ανάπτυξης κ. Δ. Γιαννιού και των συνεργατών της.

Οι αθλητές Σωτήρης Νάστος (χρυσός Πανελληνιονίκης 2015 στη τετράκωπο παίδων) και Σάββας Καριπίδης, είχαν επιλεγεί μετά από ειδικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές ανάπτυξης σε όλα τα σωματεία της Ελλάδας, στα πλαίσια προγράμματος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, με σκοπό τον εντοπισμό νέων ταλαντούχων αθλητών 12-14 ετών και την προετοιμασία τους ώστε να στελεχώσουν την αυριανή Εθνική Ομάδα κωπηλασίας.
Οι δυο κωπηλάτες του Ν.Ο.ΚΑΤ. είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν με άλλους κορυφαίους αθλητές της κατηγορίας τους, να δοκιμαστούν σε διάφορα πληρώματα και να πάρουν πολύτιμες συμβουλές σε θέματα προπόνησης, τεχνικής, διατροφής κ.α. αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες.
Ο προπονητής του Ν.Ο.ΚΑΤ. κος Μπικογιάννης δήλωσε «πολύ ικανοποιημένος από την κλήση των δύο αθλητών στο καμπ επίλεκτων και τόνισε ότι υπάρχουν πολλοί ακόμα νεαροί αθλητές που προετοιμάζονται εντατικά προκειμένου να συμμετέχουν στην πανελλήνια συνάντηση ανάπτυξης που θα γίνει από τις 28 ως 30 Αυγούστου στην λίμνη της Καστοριάς».
Ο Έφορος Δ. Σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ.
Κώστας Σακκάς