Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

           
  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
                                                                            
Προς τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβούλιο Παραλίας
κου Μαλιώρα Νικόλαο

Παραλία, 28/09/2015

Αξιότιμε κε Μαλιώρα,

Παρόλω που εμείς σας είχαμε στείλει αίτηση στις 14/9/2015 και σας είχαμε προτείνει να συγκαλέστε εσείς Γενική Συνέλευση κατοίκων και επιχειρηματιών της Παραλίας στις 23/9/2015, με το σκεπτικό ότι τώρα βρίσκονται εδώ οι περισσότεροι κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής  λόγω του ότι οι πιο πολύ φεύγουν τον Οκτώβριο και κλείνουν τις επιχειρήσεις τους,  εσείς αρνηθήκατε και συγχρόνως δύο μέρες πριν την  συνέλευση, στις 21/9/15 ανακοινώσατε άλλη ημερομηνία για Γενική Συνέλευση στις 04/10/2015.
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.


Σε πείσμα δικό σας, αλλά και σε όσων αντιδρούσαν στη διενέργεια της Γενικής Συνέλευσης, η Συνέλευση έλαβε χώρα και η επιτυχία της ήταν πολύ μεγάλη. Επιτυχία που προήλθε από το γεγονός ότι το ενδιαφέρον του κόσμου της Παραλίας για τον τόπο του και τα προβλήματά του είναι αυθόρμητο και καθόλου καθοδηγούμενο.
Τον θεσμό που εκπροσωπείτε δεν τον καταργούμε, ίσα ίσα τον ενισχύουμε με την πρωτοβουλία μας. Ο θεσμός καταργείται από τις ενέργειες του ίδιου του προσώπου που τον εκπροσωπεί και την ευτελή του συμπεριφορά.
Σας καλούμε να προχωρήσετε άμεσα στην επίλυση των θεμάτων που ταλανίζουν την Παραλία. Εμείς είμαστε εδώ για να σταθούμε σύμμαχοι σε όσες πρωτοβουλίες έχουν σαν σκοπό την αναβάθμιση της Παραλίας μας.
                            
Για την Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας
Ο Πρόεδρος 
Γεώργιος Ζωγράφος

Για τον Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων Παραλίας
Ο Πρόεδρος
Γρηγόριος Βεΐδαμενίδης

Για το Σωματείο Ελευθέρων Επαγγελματιών
Ο Πρόεδρος
Αθανάσιος Παπούλιας

Για το Μορφωτικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Παραλίας
Ο Πρόεδρος
Αθανάσιος Παπούλιας