Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφίας Μαυρίδου, στην Κατερίνα Νικολαΐδου, του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ημιτελικού του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας και την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Από καρδιάς εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια, στη σπουδαία αθλήτρια του  Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Κατερίνα Νικολαΐδου, για την κατάκτηση της  πρώτης θέσης του ημιτελικού του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, στο  Εγκεμπέλετ της Γαλλίας, όπου το ελληνικό πλήρωμα του διπλού σκιφ γυναικών, με την Κατερίνα Νικολαΐδου και τη Σοφία Ασουμανάκη, του Ε.Ν.Ο.Αιγυπτιωτών, τερμάτισε στην πρώτη θέση, εξασφαλίζοντας  μια θέση στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας αλλά και ένα «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο.


Άλλη μια σημαντική διάκριση που επιβεβαιώνει τη σκληρή δουλειά, τους κόπους, τις θυσίες των αθλητών και το σοβαρό έργο που επιτελείται στο Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης. Ο Πρόεδρος του Ναυτικού  Ομίλου Κατερίνης,  τα μέλη της διοίκησης και οι προπονητές εργάζονται με αγάπη, μεράκι, μεθοδικότητα, υπευθυνότητα  και επαγγελματισμό,  στηρίζουν και  οδηγούν τους αθλητές στο υψηλότερο βάθρο.
 Εύχομαι ολόψυχα στα κορίτσια του ελληνικού πληρώματος, στην Κατερίνα και στη Σοφία, καλή επιτυχία για τον τελικό, να έχουν υγεία, δύναμη, προσήλωση στους στόχους που έχουν θέσει και συνεχώς πρωτιές που θα συνθέτουν την επιτυχημένη τους αθλητική διαδρομή, θα συνεχίσουν να μας συγκινούν και να μας κάνουν υπερήφανους, αποτελώντας παράλληλα υγιή πρότυπα για τη νεολαία.
 Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στέκεται στο πλευρό των αθλητών, προσπαθεί και επιδιώκει να  προσφέρει στο χώρο του αθλητισμού στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της. Άλλωστε, η αγάπη και η θετική μας σκέψη, πάντα θα συνοδεύουν τους αθλητές μας στους αγώνες που συμμετέχουν.

   Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας
             Σοφία Μαυρίδου