Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Σκηνή-παγίδα στην κεντρική πλατεία Κατερίνης. Ο Δήμος Κατερίνης έστησε από την Παρασκευή σκηνή στην κεντρική πλατεία για τις εκδηλώσεις της... Κυριακής!


Παρασκευή πρωί οι υπάλληλοι του Δήμου Κατερίνης τοποθέτησαν την σκηνή στην κεντρική πλατεία για τις εκδηλώσεις της Κυριακής και την άφησαν αφύλακτη με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν περαστικοί και κυρίως μικρά παιδιά!

Είδαμε σήμερα το πρωί μικρά παιδιά να ανεβαίνουν πάνω στην σκηνή, και μόνο από τύχη δεν είχαμε τραυματισμούς…



Την ίδια ώρα τα παιδιά που κάνουν skateboard στην πλατεία αφαίρεσαν μεγάλα κομμάτια σανίδας από την σκηνή για να τα χρησιμοποιήσουν για το skateboard και γύρω από την σκηνή υπάρχουν μεγάλοι σκουριασμένοι σωλήνες και ανά πάσα στιγμή κάποιος μπορεί να χτυπήσει!

Η ίδια η σκηνή είναι σε αθλία κατάσταση με τρύπες, καρφιά να εξέχουν, ρωγμές, και πάνω στην σκηνή παίζουν μικρά παιδάκια!

Πόσο μυαλό χρειάζεται για να καταλάβουν οι αρμόδιοι ότι δεν παρατάς αφύλακτη μια καταστραμμένη σκηνή για δυο μέρες στο ποιο κεντρικό σημείο της πόλης…

Κανένας υπάλληλος, δημοτικός σύμβουλος, αντιδήμαρχος, δεν πέρασε από την πλατεία δυο ημέρες για να δει αυτή την επικίνδυνη κατάσταση;

Δεν ίδρωσε το αυτί κανενός;

Δυστυχώς την ίδια πρακτική έχουμε δει να ακολουθούν και άλλοι φορείς όπως πολιτικά κόμματα που στήνουν την σκηνή 1-2 ημέρες πριν την εκδήλωση τους.

Υπάρχει όμως και μια άλλη διάσταση του ρεπορτάζ εδώ…

Τι θα γίνει με τα παιδιά που κάνουν skateboard;

Δεν μπορεί να βρεθεί ένας χώρος για αυτά τα παιδιά;

Κινδυνεύουν και τα ίδια αλλά και διερχόμενος κόσμος στην πλατεία.
Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους και με αυτό το θέμα.