Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Η συνέντευξη τύπου της συντονιστικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα Μ.Μ.Ε. Πιερίας.

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα το μεσημέρι στους εκπροσώπους του τύπου, η συντονιστική Πιερίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπου και ανέλυσαν το εκλογικό αποτέλεσμα και εξέφρασαν τις ευχαριστίες σε όσους στήριξαν την προσπάθεια των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Διαβάστε τι δήλωσαν:






Φιλοκώστας Κωνσταντίνος: Ο λόγος που βρεθήκαμε σήμερα εδώ στο εκλογικό μας κέντρο είναι ότι σαν συντονιστική Πιερίας και προσωπικά σαν συντονιστής καταρχάς να ευχαριστήσω όλους αυτούς που συμπορεύτηκαν αυτό το διάστημα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και μας τίμησαν με την ψήφο τους.
Και πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους εκ πεποιθήσεως  ψηφοφόρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Να ευχαριστήσω τους πολιτευτές του νομού Πιερίας.
Τον Νίκο Μακρίδη, τον Ανέστη Μυστρίδη, τον Θάνο Τάσσο, την Φιλιώ Βαβύλα, την Διονυσία Φιλοκώστα και τον Δημήτρη Ζησιμόπουλο που μαζί με εμάς δώσανε έναν αγώνα τίμιο και ειλικρινή παρά τα χτυπήματα κάτω από την μέση που είχαμε σε επίπεδο νομού αλλά και πανελλαδικά, καταφέραμε και βγήκαμε δυνατοί, βγήκαμε κερδισμένοι, γιατί αυτή ήταν η επιθυμία του Ελληνικού λαού.
Να είναι βέβαιοι ότι σε ότι έχουμε δεσμευτεί θα τηρηθεί στο έπακρο και θα προσπαθήσουμε να λύσουμε τα προβλήματα του Ελληνικού λαού με όρεξη, με τιμιότητα και θα συνεχίσουμε ότι λέγαμε για το καλό της χώρας να το πιστεύουμε και να το λέμε, χωρίς να κρυβόμαστε.
Θεωρώ ότι δικαιώθηκε η προσπάθεια όλων των ανθρώπων που ήταν στην ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγάπη να προσφέρουμε πάντα τις υπηρεσίες μας για το καλό της χώρας.
Θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο μας τον Πάνο Καμμένο, σε όλο το επιτελείο της κεντρικής κομματικής γραμμής αλλά και σε όσους όλους συμπορεύτηκαν μαζί μας αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα μέχρι της 20 Σεπτεμβρίου.

Νίκος Μακρίδης: Αισθάνεσαι όμορφα όταν καλύπτεται μια ανάγκη σου, πόσο μάλλον όταν αυτή η ανάγκη αφορά την πατρίδα μας.
Το πιο αναγκαίο από ποτέ που και σε αυτές τις εκλογές ήταν η ανάγκη ύπαρξης των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Ελληνική βουλή επιτεύχθηκε και θέλω να ευχαριστήσω τον λαό της Πιερίας και όλους τους Έλληνες πολίτες που με την ψήφος τους οδηγήσανε τους Ανεξάρτητους Έλληνες να είναι όχι μόνο στην βουλή αλλά και στην επόμενη κυβέρνηση, αλλά να είναι και η σταθερότητα της επόμενης κυβέρνησης.
Άξιζε η τιμή που μας έκαναν και μας ψήφισαν και θα το αποδείξουμε, αλλά θα πείσουμε και τους υπόλοιπους πολίτες τις επόμενες ημέρες με τις κινήσεις που θα κάνουμε να έρθουν κοντά μας, στο αναγκαίο καλό.
Ευχαριστούμε και εσάς τους δημοσιογράφους της Πιερίας, που και σε αυτές τις εκλογές κρατήσατε μια όμορφη στάση απέναντι σε όλα τα κόμματα.
Προχωράμε, ο δρόμος είναι ανηφορικός, το γνωρίζουμε όλοι, αλλά είμαστε εδώ και θα το παλέψουμε.
Σας ευχαριστώ.


Ανέστης Μυστρίδης: Θα ήθελα να πω σαν ο πιο παλιός πολιτευτής και ιδρυτικό μέλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Πιερία ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.
Με την εμπειρία που έχω, μπορώ να ομολογήσω ότι ήταν από τις πιο δύσκολες εκλογικές αναμετρήσεις, και νικήσαμε.
Αποδείξαμε ότι υπάρχουμε και θα υπάρχουμε, γιατί η βάση που έχουμε σαν Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ισχυρή, δεν μπορεί να μας κλονίσει κανένας.
Ούτε τα συμφέροντα, ούτε οι δημοσκοπήσεις, ούτε κανείς.
Ευχαριστούμε τον λαό της Πιερίας που μας τίμησε με την ψήφο του και όλους τους πολιτευτές σε αυτόν τον άνισο αγώνα που δώσαμε και νικήσαμε.
Αυτή η τετραετία που έρχεται είναι τετραετία ανάπτυξης, σταθερότητας και επίλυσης όλων των προβλημάτων που υπάρχουν.


Δημήτρης Ζησιμόπουλος: Πριν λίγες ημέρες ξανασυναντηθήκαμε εδώ για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Τότε σας είπα ότι θα είμαστε και στην νέα βουλή αλλά και στην νέα κυβέρνηση.
Και θα είμαστε οι θεματοφύλακες  και ο πυλώνας σταθερότητας της νέας κυβέρνησης.
Ο λαός της Πιερίας μας εμπιστεύτηκε, και τώρα είναι η σειρά μας να τους δικαιώσουμε.
Από σήμερα όλοι μας πρέπει να ξεκινήσουμε δουλειά, πολιτευτές, συντονιστική, όλοι μας πρέπει να δικαιώσουμε αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν.
Σας ευχαριστώ.



Φιλοκώστας Κωνσταντίνος: Κλείνοντας, σκόπιμα άφησα εσάς τους εκπροσώπους του τύπου, τελευταίους.
Θα κάνω μια ιδιαίτερη μνεία για εσάς, και να σας ευχαριστήσω δημόσια για την άψογη θεωρώ στάση που κρατήσατε όλο αυτό το χρονικό διάστημα της προεκλογικής περιόδου και ζητώ το εξής από εσάς.
Κάθε φορά που θα χρειαστεί να πούμε κάτι εμείς η συντονιστική Πιερίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ως συγκυβερνώντες πλέον, θέλω να είστε κοντά μας, θέλω να μας ρωτάτε τα πιο δύσκολα, και πολύ γρήγορα θα επανέλθουμε για να σας ενημερώσουμε για ένα προσωπικό θέμα που υπάρχει.
Σας ευχαριστώ πολύ.