Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΡΙΝΟΥ: Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των πανελληνίων από το Σύλλογο Διδασκόντων


Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του ΓΕΛ ΚΟΡΙΝΟΥ συγχαίρει θερμά τους μαθητές του, οι οποίοι πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σηματοδοτεί την ευόδωση των κοπιωδών και πολυετών προσπαθειών για την ακαδημαϊκή και επαγγελματική εξέλιξή τους.



ΤΟ ΓΕΛ ΚΟΡΙΝΟΥ, κατόρθωσε να επιδείξει εξαιρετικά υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Για εμάς, τους εκπαιδευτικούς, δεν υπάρχει μεγαλύτερη δικαίωση από τα ικανοποιημένα πρόσωπα των μαθητών μας, οι οποίοι κατάφεραν να εισαχθούν στις σχολές της προτίμησής τους, σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Η επιτυχία αυτών των παιδιών, των αυριανών επιστημόνων και επαγγελματιών, μας επιτρέπει να ατενίζουμε το μέλλον μας, ως κοινωνία, με αυξημένη αισιοδοξία. Πολλά συγχαρητήρια πρέπει να αποδοθούν και στους γονείς των μαθητών, οι οποίοι, σε κάθε βήμα του πολύχρονου κι επίπονου αγώνα τους, στάθηκαν άοκνοι συμπαραστάτες.

Ιδιαίτερη μνεία οφείλεται και στους μαθητές, οι οποίοι δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Ένα ατυχές αποτέλεσμα δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται με απογοήτευση και πικρία. Οι προοπτικές και οι ευκαιρίες δρομολόγησης και καταξίωσης, ακαδημαϊκά και επαγγελματικά, επ’ ουδενί δεν εξαντλούνται. Ζούμε σε εποχή πολλαπλών δυνατοτήτων, με ανοιχτά πεδία ευκαιριών. Το σημαντικό είναι τα παιδιά και οι γονείς τους να επανεκκινήσουν τις προσπάθειες με αυτοπεποίθηση, οργάνωση και όραμα.


Για να δείτε τον πίνακα επιτυχόντων σε ΑΕΙ –ΤΕΙ του ΓΕΛ ΚΟΡΙΝΟΥ πατήστε ΕΔΩ :.