Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Παραλειπόμενα, από την επίσημη πρεμιέρα της «Πιο όμορφης μέρας» του σκηνοθέτη Ανδρέα Μιχαήλ.


Πλήθος κόσμου βρέθηκε χθες το βράδυ στο συνεδριακό κέντρο ΕΚΑΒΗ για να παρακολουθήσει την επίσημη πρεμιέρα της «Πιο όμορφης μέρας» του Κύπριου Φάνου Ναθαναήλ, σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Μιχαήλ.

Η «ΑΛΗΘΕΙΑ» είναι υπερήφανη που συμμετείχε σε όλη αυτή την προσπάθεια, τόσο από πλευράς φωτογραφίας, μαζί με τον έγκριτο συνάδελφο Ανδρέα Γαλανό, όσο και από την θέση του χορηγού επικοινωνίας της θεατρικής παράστασης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους συναδέλφους δημοσιογράφους που στήριξαν αυτή την προσπάθεια, τον Ζαμαντζά Βαγγέλη, την Κατερίνα Τσαλού, την Ελίνα Διαμαντοπούλου, την Ιωάννα Δερμίση, την Μαρία Τσιώνη, τον Ηλία Χρυσικό και το Ράδιο Ενημέρωση.



Η τιμή είναι δική μας που μας δόθηκε η δυνατότητα να συνεργαστούμε με έναν σκηνοθέτη-δάσκαλο, και με την καταπληκτική ομάδα ηθοποιών που είχε κοντά του.

Το αποτέλεσμα και το χειροκρότημα του κόσμου, μας δικαίωσε όλους!

Τις επόμενες ημέρες θα σας παρουσιάσουμε το έργο μέσα από φωτογραφίες και με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Ανδρέα Μιχαήλ.

Επίσης το θεατρικό έργο την νέα χρονιά και μετά τις εορτές θα έχουν την δυνατότητα να το παρακολουθήσουν τα σχολεία της Πιερίας μέσα από καθημερινές πρωινές παραστάσεις. (Θα σας ενημερώσουμε από εδώ για τις ημερομηνίες).

Τελειώνοντας να επισημάνουμε ότι « Η πιο όμορφη μέρα» είναι ένα έργο εκπαιδευτικό που μπορεί να αξιοποιηθεί από τους εκπαιδευτικούς προς όφελος των μαθητών, προβάλλοντας άγνωστες πτυχές του Κυπριακού Αγώνα που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστές στα παιδιά μας.

ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ