Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Θα πέσει η κολόνα, δεν θα πέσει; Τι λέτε το ρισκάρουμε; Ή κάποιος να ξυπνήσει τον Δήμο Κατερίνης…



Ξημερώματα ένα αυτοκίνητο στο ύψος της παλαιάς Αστυνομίας στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου ξέφυγε από την πορεία του και χτύπησε μια κολόνα φωτισμού που βρισκότανε στο πεζοδρόμιο.

Ο οδηγός λίγο αργότερα συνελήφθη.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν η κολόνα να κρέμεται απειλητικά πάνω στο πεζοδρόμιο, κανείς να μην γνωρίζει αν έχει ρεύμα, και τους περαστικούς να περνάνε κάτω από την κολόνα.






Η ΔΕΗ που ειδοποιήθηκε, ήρθε άμεσα και δήλωσε αναρμόδια.

Υπάρχει όμως και κάποιος που ειδοποιήθηκε και… άργησε λίγο να έρθει.

1. Στην αρχή μπήκαν τα τελάρα, αλλά πουθενά ο Δήμος....




2. Μετά μπήκε και ένα... ποδήλατο, αλλά πουθενά ο Δήμος...



3. Μετά ήρθε και η Τροχαία, αλλά πουθενά ο Δήμος....


Η Τροχαία Κατερίνης  που ειδοποιήθηκε ήρθε άμεσα και προσπάθησε να ρυθμίσει την κυκλοφορία ώστε να μην κινδυνέψει κανένας πεζός.


Από τις 8:00 το πρωί οι καταστηματάρχες της περιοχής έπαιρναν τηλέφωνο στο Δήμο Κατερίνης, αλλά τίποτα…

Χρειάστηκαν να περάσουν παραπάνω από δυο ώρες για να φθάσουν δυο παιδιά της Δημοτικής Αστυνομίας και με φιλότιμες προσπάθειες τελικά να αποκλείσουν τον χώρο, αφού πρώτα οι καταστηματάρχες είχαν τοποθετήσει τελάρα και ποδήλατα ώστε να μην κινδυνέψει κανείς διερχόμενος.


Επίσης να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας σε εκείνους τους συμπολίτες μας που παρότι έβλεπαν τελάρα, ποδήλατα, γλάστρες και κορδέλες με καταπληκτικές κινήσεις που θα ζήλευαν ακροβάτες πρωταθλητές περνούσαν κάτω από την κολόνα!!!

Πάντως μέχρι τις 10:20 το πρωί που ήμασταν εκεί, συνεργείο του Δήμου Κατερίνης για να αποκαταστήσει την ζημιά δεν φάνηκε…