Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Έκφραση συλλυπητηρίων στον Δημοτικό Σύμβουλο και επικεφαλής του Συνδυασμού «Άλλος Δρόμος για το Δήμο Κατερίνης» Γεώργιου Κυριακίδη, για την απώλεια του πατέρα του.

Σε κατεπείγουσα συνεδρίαση συνήλθε χθες, Δευτέρα 11 Ιανουαρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, ύστερα από έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου.


Ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης και είπε πως έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα λόγω του θλιβερού γεγονότος του θανάτου του Μιλτιάδη Κυριακίδη πατέρα του Δημοτικού Συμβούλου και επικεφαλής του συνδυασμού «Άλλος Δρόμος για το Δήμο Κατερίνης» Γεώργιου Κυριακίδη.

Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ενέκριναν ομόφωνα το κατεπείγον της συνεδρίασης και ο Πρόεδρος έδωσε το λόγο στο Δήμαρχο, ο οποίος εισηγήθηκε την έκφραση συλλυπητηρίων στον Γεώργιο Κυριακίδη, για αυτό το θλιβερό γεγονός.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος κάλεσε το Δ.Σ. να αποφασίσει σχετικά.

Το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη τα παραπάνω και τις διατάξεις των άρθρων 65, 94 και 95 του Ν.3852/2010, 

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ

Να εκφράσει τα συλλυπητήρια των Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου μας στους συγγενείς του εκλιπόντος Μιλτιάδη Κυριακίδη, πατέρα του Δημοτικού Συμβούλου και επικεφαλής του συνδυασμού «Άλλος Δρόμος για το Δήμο Κατερίνης» Κυριακίδη Γεώργιου.

Αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου παρέστη στη νεκρώσιμη ακολουθία.


Κατατέθηκε στεφάνι στη σωρό του εκλιπόντος από το Δημοτικό Συμβούλιο και από το Δήμαρχο Κατερίνης.