Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, για τις Πανελλήνιες διακρίσεις της ΣΤ΄2 Τάξης του 6ου δημοτικού σχολείου

Συγχαίρω θερμά, τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ΄2 τάξης του 6ου δημοτικού σχολείου της πόλης μας, για τη βράβευσή τους από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού, στον Πανελλήνιο διαγωνισμό με θέμα: «η ιστορία του σχολείου μας».




Επιπλέον, για τη βράβευσή τους, στον Πανελλήνιο διαγωνισμό αφίσας, που διοργάνωσε το τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και είχε ως κεντρικό θέμα «το δικό μας σχολείο, τι μου αρέσει στην τάξη μου και γιατί το σχολείο είναι σημαντικό για μένα». Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν τιμή για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα και για το Δήμο μας, επιβεβαιώνουν  το υψηλό επίπεδο της εκπαιδευτικής διαδικασίας και συνεργασίας μαθητών και δασκάλων.

Εύχομαι από καρδιάς σε μαθητές και εκπαιδευτικούς να είναι πάντα στην πρώτη γραμμή καινοτόμων και δημιουργικών δραστηριοτήτων και το φωτεινό τους παράδειγμα να ακολουθήσουν και άλλα σχολεία.


   Σάββας Χιονίδης
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ