Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Δελτίο Τύπου Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Πιερίας.


Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Πιερίας χαιρετίζει τους συναδέλφους εργαζόμενους στο Δημόσιο τομέα,  που συμμετείχαν στη μεγαλειώδη απεργία στις 4 Φλεβάρη και στις απεργιακές συγκεντρώσεις του Νομού μας.  Δώσαμε με επιτυχία τη μάχη  ενώνοντας τη φωνή μας  με τα άλλα λαϊκά στρώματα που πλήττονται από τις μνημονιακές πολιτικές της Κυβέρνησης, Ε.Ε. Δ.Ν.Τ.  Εκτιμούμε ότι  ο κοινός αγώνας όλων αποτελεί μονόδρομο για την ανατροπή  των νεοφιλελεύθερων αντιλαϊκών   πολιτικών.




Ο αγώνας συνεχίζεται!!
Καλούμε όλους αυτούς που  συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις, αλλά και   αυτούς που  για διάφορους λόγους μπορεί να απείχαν από αυτές, να είναι σε επαγρύπνηση. Διεκδικούμε την απόσυρση της αντιασφαλιστικής πρότασης της κυβέρνησης και την έναρξη διαλόγου για ένα δίκαιο και βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα που θα εξασφαλίζει τον κοινωνικό χαρακτήρα στην ασφάλεια της εργασίας, την σύνταξη  και την πρόνοια, , που θα αντλεί πόρους  από ένα δίκαιο φορολογικό  σύστημα με αναδιανομή πλούτου και τη  δραστική μείωση της ανεργίας.

Σε περίπτωση   που κατατεθεί στη βουλή ως σχέδιο νόμο η σημερινή πρόταση της κυβέρνησης, κι αν ακόμα περιέχει κάποιες τροποποιήσεις, τότε η αντίδρασή μας θα πρέπει να είναι ακόμα ποιο δυναμική. Να  επιβάλουμε την καταψήφισή της από τη βουλή.
Όλοι μαζί μπορούμε να αποτρέψουμε την ψήφιση ενός νέου αντιασφαλιστικού νόμου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Είμαστε σε ετοιμότητα! Δίνουμε τη μάχη για την υπεράσπιση και διεύρυνση των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων! Από τη στάση μας θα κριθεί το αποτέλεσμα.
Η Εκτελεστική Γραμματεία
Του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Πιερίας