Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»


Με μεγάλη επιτυχία ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Κεραμιδίου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» διοργάνωσε και φέτος διήμερο Αποκριάτικων Εκδηλώσεων.
Την Κυριακή 13 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε αποκριάτικη εκδήλωση αφιερωμένη  στα παιδιά. Στους ρυθμούς της Αποκριάς ξεφάντωσαν μικροί και μεγάλοι. Με μουσική, χορό, με κλόουν, με θεατρικό παιχνίδι και πλούσια εδέσματα, διασκέδασαν και φέτος οι μικροί μας φίλοι. Φορώντας τις μάσκες… τα καπέλα… βαμμένοι και εφοδιασμένοι με κέφι και χαρά, πρωταγωνίστησαν σε ένα παιχνίδι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της στολή τους. 


Η αυλαία του διημέρου έπεσε την Καθαρή Δευτέρα γιορτάζοντας ο Σύλλογος τα παραδοσιακά Κούλουμα. Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να μην επέτρεψαν φέτος το πέταγμα του χαρταετού, δεν στάθηκαν ικανές στο να στερήσουν από τους κατοίκους του Νέου Κεραμιδίου να γιορτάσουν  τα κούλουμα με ιδιαίτερη χαρά και ξεφάντωμα. Πλούσιο το τραπέζι που στήθηκε και φέτος, όπου προσφέρθηκαν δωρεάν η παραδοσιακή λαγάνα, νοστιμότατη φασολάδα, άφθονο κρασί και άλλα σαρακοστιανά εδέσματα σε όλους. Ο χορός και η διασκέδαση κράτησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.


Ευχαριστούμε θερμά όσους πρόσφεραν εθελοντική εργασία και οτιδήποτε χρειάστηκε για να πραγματοποιηθούν αυτές οι δύο εκδηλώσεις. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ήρθαν να γιορτάσουμε όλοι μαζί.

Καλή Σαρακοστή σε όλους… και του χρόνου με υγεία!!!!