Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τις νέες και τους νέους του Νομού Πιερίας να πάρουν μέρος μαζικά στην Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης την Κυριακή 8 Μάη στις 10:30 το πρωί.


Τη μέρα που οι εργαζόμενοι τιμούμε την κορυφαία στιγμή της Εργατικής μας τάξης, η κυβέρνηση, σερνόμενη πίσω από τις απαιτήσεις των δανειστών, και προκειμένου να αποδείξει ότι είναι καλός μαθητής στο Eurogroup στις 9 ΜΑΗ, αυτή τη μέρα διάλεξε εκτάκτως να ψηφίσει στη Βουλή, το Αντισφαλιστικό νομοσχέδιο που έχει ετοιμάσει και διαλύει τη Δημόσια Κοινωνική Ασφάλιση και τις συντάξεις, ξεχνόντας τις δεσμεύσεις της για ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών.

Πρόκειται για προσβολή, για μια απαράδεκτη μεθόδευση, που εκτός των άλλων έχει ως στόχο να πιαστούν στον ύπνο οι εργαζόμενοι, τα Συνδικάτα και ο Ελληνικός λαός. Τα επιχειρήματα τους γνωστά…. Αυτά που 6 χρόνια ακούμε. Ψηφίζουν, για το «καλό» μας, τα χειρότερα.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ, ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ «ΘΕΣΜΩΝ». ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ. ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.

Εχουμε καθήκον να αγωνιστούμε και να αντισταθούμε, με όλες μας τις δυνάμεις, ενάντια στη νέα επίθεση που δεχόμαστε.

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ 
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 
Στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΗ στις 10:30 π.μ.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ