Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

"ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ 8ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ"


Την Κυριακή 05 Ιουνίου 2016 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης με απόλυτη επιτυχία τουρνουά σκάκι μεταξύ των μαθητών του σχολείου.
Χαρακτηριστικό της φετινής διοργάνωσης ήταν η συμμετοχή 20 μαθητών από όλες τις τάξεις του σχολείου (Νήπια – ΣΤ’ Δημοτικού) που μέσα σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα αγωνίστηκαν για τη χαρά της συμμετοχής και τη διάκριση.

Στους αγώνες υπήρχε μεγάλο κίνητρο διάκρισης για όλους τους μαθητές και υψηλό επίπεδο στις παρτίδες που πραγματοποιήθηκαν.

Οι μάχες που δόθηκαν σε όλες τις παρτίδες ήταν σκληρές με αρκετό πάθος αλλά πάντα στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι», αρχή που διέπει το σκάκι ως άθλημα και το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα αθλήματα.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ ΤΟΥ 8ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ


1ος ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

(Β’ ΔΗΜ. - ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ)


2ος ΚΟΚΕΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

(Δ’ ΔΗΜ. - ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ)


3ος ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ (ΑΚΗΣ)

(Δ’ ΔΗΜ. - ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ)


Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε χάρη στην αγάπη των ανθρώπων του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου, σε συνεργασία πάντα με τον Διευθυντή του Σχολείου.

Ευχαριστούμε όλους τους σκακιστές και τις σκακίστριες που συμμετείχαν στο τουρνουά καθώς και όλους όσους βοήθησαν στη πραγματοποίησή του.