Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Οι… πάπιες του Πάρκου Κατερίνης! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Οι… πάπιες του Πάρκου Κατερίνης! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δυο όμορφες μικρές πάπιες κολυμπούν στις λιμνούλες του Πάρκου Κατερίνης, προσελκύοντας μικρούς και μεγάλους που δείχνουν ευχάριστα ξαφνιασμένοι από αυτή την όμορφη εικόνα.


Η κάμερα της «ΑΛΗΘΕΙΑΣ» ήταν εκεί σήμερα το πρωί και σας μεταφέρει υπέροχες εικόνες και βίντεο από τα… παπάκια του Πάρκου Κατερίνης.



Δυστυχώς μέχρι την ώρα που γραφόταν το ρεπορτάζ δεν κατέστη δυνατόν να μάθουμε περισσότερα για το πως και από που ήρθαν οι πάπιες στις λιμνούλες του Πάρκου Κατερίνης μιας και ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος απουσίαζε. Μόλις μάθουμε θα σας μεταφέρουμε το ιστορικό της... εγκατάστασης των παπιών. 



Πάντως με υπάλληλο του Δήμου που μιλήσαμε σήμερα το πρωί στο Πάρκο Κατερίνης μας ενημέρωσε ότι οι πάπιες στην αρχή ήταν τρεις. Η μια που μάλλον ήταν η μητέρα πέθανε και έμειναν τα δυο παπάκια.



Τα δυο παπάκια κολυμπάνε μαζί συνέχεια και δείχνουν φοβισμένα όταν τα πλησιάζει ο κόσμος για να τα δει.



Με πολίτες που μιλήσαμε μας μετέφεραν την ικανοποίηση τους για αυτή την ωραία εικόνα αλλά και την ανησυχία τους για το μέλλον και των δυο μικρών παπιών που βρίσκονται στις λιμνούλες του Πάρκου.



Ανησυχία που έχουμε και εμείς, και είναι κρίμα για λίγες μέρες που θα τις βλέπουμε οι δυο μικρές πάπιες να έχουν άσχημη τύχη.



Αν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή τους, καλά είναι ο Δήμος να τις απομακρύνει άμεσα.



Ωραίες εικόνες, αλλά επιβάλλονται να υπάρχουν και οι κατάλληλες συνθήκες επιβίωσης τους και αυτό προέχει πάνω από όλα.



Ρεπορτάζ: Κανταρτζής Μιχάλης.