Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

3 ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ


Για τo Βόλο αναχωρούν το πρωί της Τετάρτης 3/8 τρεις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που κλήθηκαν από την Ομοσπονδιακή Προπονήτρια κωπηλασίας υπεύθυνη ανάπτυξης κα Δ. Γιαννιού και τους συνεργάτες της, για να συμμετάσχουν σε προπονητικό καμπ επίλεκτων αθλητών 14 ετών που διοργανώνει η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία (ΕΚΟΦΝΣ) από 3 έως 9 Αυγούστου, στη πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Πρόκειται για τις Κούρτη Κατερίνα και Φυτοπούλου Παρθενόπη που πριν 3 εβδομάδες ήταν οι χρυσές νικήτριες του αγωνίσματος διπλό σκιφ κορασίδων στην Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας στην Καστοριά και τον Σάββα Καριπίδη, αργυρό νικητή του αγωνίσματος σκιφ παίδων στην ίδια διοργάνωση, οι οποίοι επιλέχθηκαν, από τους υπεύθυνους προπονητές ανάπτυξης, στα πλαίσια της προσπάθειας της ΕΚΟΦΝΣ για τον εντοπισμό νέων ταλέντων.

Στο προπονητικό καμπ, που θα διεξαχθεί στον Αθλητικό Σύλλογο Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος «Η Δημητριάς», συμμετέχουν 24 επίλεκτοι αθλητές από όλη την Ελλάδα, που θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν υπό την επίβλεψη των ομοσπονδιακών προπονητών αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες. Οι νεαροί αθλητές θα φιλοξενηθούν στους Ολυμπιακούς Ξενώνες του Δήμου Βόλου υπό την αιγίδα της Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού.

Ο έφορος δημοσίων σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ.
Κώστας Σακκάς