Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Ο ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΚΑΤ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ


Άνοιξε την Κυριακή 21 Αυγούστου, η αυλαία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, που θα ολοκληρωθεί την επόμενη Κυριακή 28 Αυγούστου. Το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι η πολυπληθέστερη σε αριθμό συμμετοχών διοργάνωση, αφού για πρώτη φορά πραγματοποιείται ταυτόχρονα για τις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών (μη ολυμπιακών αγωνισμάτων), Ανδρών-Γυναικών κάτω των 23 ετών και Εφήβων –Νεανίδων, και συγκεντρώνει 1905 αθλητές σε 680 πληρώματα! 

Στην αποστολή της Εθνικής μας Ομάδας που πέταξε την Τρίτη 16/8 για Ρότερνταμ, ενσωματώθηκε και ο Θωμάς Καραμήτρος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, αμέσως μετά την επιστροφή του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, όπου είχε ταξιδέψει ως αναπληρωματικός στο πλήρωμα της τετρακώπου ανδρών ελαφρών βαρών.

Ο Καραμήτρος συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στο αγώνισμα της δικώπου ανδρών κάτω των 23 ετών, μαζί με τον κωπηλάτη του Ν.Ο.Θεσσαλονίκης Κωνσταντά Πασχάλη. Στον προκριματικό αγώνα την Κυριακή 21/8, το πλήρωμα της δικώπου τερμάτισε 5ο στη σειρά του, και αγωνίζεται και πάλι την Δευτέρα 22/8 στον επαναληπτικό, διεκδικώντας μια από τις δυο πρώτες θέσεις που οδηγούν στον τελικό του αγωνίσματος, έχοντας να αντιμετωπίσει τα πληρώματα της Ιταλίας, Ρωσίας, Γερμανίας και Μεγάλης Βρετανίας.

Η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης εύχεται στον αθλητή του Ν.Ο.ΚΑΤ. Θωμά Καραμήτρο και σε όλη την Ελληνική αποστολή υγεία και καλή επιτυχία στη μεγάλη αυτή παγκόσμια διοργάνωση.

Ο έφορος Δημ.Σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ.
Κώστας Σακκάς