Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

PIERIKOS BC ACADEMY ΛΗΞΗ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ


Μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά έφθασε στο τέλος της για την ακαδημία του Πιερικού Αρχέλαου που ολοκλήρωσε τη μεταβατική περίοδο των προπονήσεων.


Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ομάδας καθώς επετεύχθησαν όλοι οι βασικοί στόχοι του προγράμματος.Οι αθλητές της ακαδημίας ανέπτυξαν τις σωματικές,πνευματικές και κοινωνικές τους δεξιότητες,είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν και να διαθέσουν δημιουργικά τον ελεύθερό τους χρόνο.

Επίσης τα αγωνιστικά τμήματα διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο καθώς το εφηβικό τμήμα κατέκτησε την 6η θέση του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων ενώ κατέστη δυνατή και η ενσωμάτωση αρκετών αθλητών στην ανδρική ομάδα και η συμμετοχή τους με σημαντικό ρόλο στο άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της β΄εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Για ένα διάστημα περίπου 20 ημερών όλοι οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να αναπαυθούν ώστε να ενταχθούν στο στάδιο της προετοιμασίας που θα ξεκινήσεις μετά τις 15 Αυγούστου.

Τη νέα αγωνιστική περίοδο(2016-2017) η Pierikos bc academy αναμένεται να λειτουργήσει με ακόμη πιο άρτια οργάνωση και και τεχνογνωσία στηριζόμενη πάντα στις αρχές που την καθιέρωσαν ως ένα από τα καλύτερα προγράμματα ανάπτυξης νεαρών αθλητών στην Ελλάδα.Εκτός από την ανάληψη των καθηκόντων του νέου διεθυντή της ακαδημίας,του καθηγητή φυσικής αγωγής Μιλτιάδη Μηλιάτη,θα υπάρξουν σημαντικές προσθήκες προπονητών σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Παραλλήλως έχουν ξεκινήσει οι ζυμώσεις για τη στελέχωση της ανδρικής ομάδας τόσο με έμπειρους αθλητές,όσο και με νεαρούς προερχόμενους από την ακαδημία του συλλόγου.

Η διοίκηση του Πιερικού Αρχέλαου θα κάνει και φέτος το καλύτερο δυνατό ώστε ο σύλλογος να παρουσιαστεί και πάλι ισχυρός σε όλα τα επίπεδα.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!