Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Ενημερωτικό δελτίο συμβάντων από την Γ.Π.Α.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας.


Δείτε το ενημερωτικό δελτίο συμβάντων από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας:



Σύλληψη για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες (06-09-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητες κάνναβης βάρους 4,7 γραμμαρίων, ενώ σε έρευνα της οικίας του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Σύλληψη για παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση τελωνειακού κώδικα
Συνελήφθη χθες (06-09-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει παράνομα μία κυνηγετική καραμπίνα, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα λαθραίου καπνού βάρους 212 γραμμαρίων, η οποία θα αποσταλεί στο αρμόδιο τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.
Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις
· Συνελήφθη χθες (06-09-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί μία απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 1 έτους και 3 μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
· Συνελήφθη χθες (06-09-2016) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 7 μηνών, για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντος εγκλήματος.