Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Ο Αγιασμός του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανδρομάχης "ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ". (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Αγιασμός του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανδρομάχης "ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ". (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
Με μια σεμνή αλλά όμορφη τελετή ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανδρομάχης "ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ" τέλεσε τον Αγιασμό του ενόψει της έναρξης της χειμερινής περιόδου στα γραφεία του Συλλόγου στην Ανδρομάχη (Παλιό στρατόπεδο Γ. Ολυμπίου).

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Μεταξάς αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, τόνισε την πολιτιστική και όχι μόνο προσφορά στην Ανδρομάχη στον ένα χρόνο ζωής του Πολιτιστικού Συλλόγου και κάλεσε τον κόσμο να εγγραφεί και να στελεχώσει τον Σύλλογο.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης κ. Αθανάσιος Λιακόπουλος και η εντεταλμένη σύμβουλος του Δήμου Κατερίνης κ. Πιπίτσα Μακρίδου έδωσαν τον παρόν τους στον Αγιασμό και μετέφεραν στα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου την συμπαράσταση του Δήμου και τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη.

Αρκετός κόσμος, επίσημοι και πολλά παιδιά με τις παραδοσιακές τους στολές έδωσαν το παρών τους στην τελετή σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα, ενώ υπήρχε μπουφές με εδέσματα που είχαν ετοιμάσει τα μέλη του Συλλόγου και... ρακί προσφορά του Συλλόγου Κρητών "Σταυραετοί".





































Ρεπορτάζ-φωτογραφίες: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ