Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο κυνοφιλικό γεγονός μετά από πολλά χρόνια στην πόλη μας.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο κυνοφιλικό γεγονός μετά από πολλά χρόνια στην πόλη μας.
Ο Κυνοφιλικός Όμιλος Πιερίας με συνδιοργανωτή του το Δήμο Κατερίνης, στο Πλατανόδασος Νεοκαισάρειας διοργάνωσε με άρτια υποδομή το διήμερο 29 και 30 Οκτωβρίου διπλή CAC (Εθνική) και ειδικές για τα groups 1,2,3,5,7,8,9. 

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις προσδοκίες του Ομίλου φτάνοντας τις 200, από πολλά Ευρωπαϊκά Κράτη ενώ υπήρχε συμμετοχή και από Ινδία με επαγγελματία handler.

Σημαντικός αριθμός υπήρξε όσον αφορά και τους επισκέπτες τόσο από την πόλη μας όσο και από όμορους νομούς, δικαιολογώντας την άποψη ότι ένα τέτοιο γεγονός είναι προορισμός με πολλαπλά οφέλη για μεγάλο εύρος επαγγελματιών της πόλης μας.

Όλοι οι επισκέπτες μπορούσαν να φωτογραφηθούν, να ρωτήσουν τους επαγγελματίες εκτροφείς σχετικά με τον χαρακτήρα κάθε φυλής, την εξέλιξή της, τις ανάγκες φροντίδας καθώς και να αποβάλουν φοβίες σχετικά με μύθους περί επιθετικότητας ορισμένων φυλών. Αυτός είναι ο στόχος ανάλογων εκδηλώσεων, δηλαδή να φανεί το χάσμα επαγγελματία και ερασιτέχνη του κυνοφιλικού χώρου.

Όλα τα παραπάνω τεκμηριώνουν την άποψη για το ειδικό βάρος της διοργάνωσης, αφού το συγκεκριμένο διήμερο η καρδιά της κυνοφιλίας χτυπούσε στην Πιερία.

Ο Όμιλος υπόσχεται στους επαγγελματίες και στους κυνόφιλους της πόλης μας, να καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να καταστεί θεσμός η συγκεκριμένη διοργάνωση και να συμβάλλει και στην τουριστική προβολή μέσα από αυτό.