Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Παρουσία νοσηλεύτριας στις προπονήσεις της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Άρη Κοκκινοπλιτών Ν. Πιερίας

Παρουσία νοσηλεύτριας στις προπονήσεις της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Άρη Κοκκινοπλιτών Ν. Πιερίας
Οι προπονητές- κ.κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΞΕΝΟΦΩΝ-ΠΟΥΡΙΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ και ΚΥΛΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ- της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Άρη Κοκκινοπλιτών Ν. Πιερίας, με δική τους πρωτοβουλία προχώρησαν σε μια σημαντική και πρωτοποριακή -για τα ερασιτεχνικά δεδομένα- ενέργεια.
Συγκεκριμένα, σε κάθε προπόνηση της Ακαδημίας, φρόντισαν να παρευρίσκεται νοσηλεύτρια- για την παροχή Α΄ βοηθειών- η παρουσία της οποίας κρίνεται απαραίτητη όχι μόνο στους αγώνες (όπως αυτό συμβαίνει) αλλά και στις προπονήσεις οι οποίες έχουν εξίσου την ίδια βαρύτητα.

Μάλιστα από την πρώτη κιόλας προπόνηση, έστω και για έναν μικροτραυματισμό, χρειάσθηκε να παρέμβει. Άλλωστε όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο γνωρίζουν πόσο δυναμικό άθλημα είναι και δυστυχώς οι τραυματισμοί δεν είναι σπάνιο φαινόμενο.
Σκοπός αυτής της ενέργειας όπως μας δήλωσαν οι προπονητές, είναι να υπάρχει ασφάλεια για τη σωματική ακεραιότητα των νεαρών αθλητών αφού αισθάνονται υπεύθυνοι γι΄ αυτούς και πιστεύουν παράλληλα, ότι αυτό είναι ένα βήμα για τον περιορισμό των ατυχημάτων που συμβαίνουν συχνά στα γήπεδα. Όσον αφορά τα παιδιά, βλέποντας κοντά τους μία τέτοια λειτουργό σίγουρα αισθάνονται πιο ασφαλή.