Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ του ΚΚΕ: ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ «ΞΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ»…

ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ του ΚΚΕ: ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ «ΞΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ»…
 Ο Κισα-μπατζακ τα πίνει με τους γερμανούς και αυστριακούς φίλους του στη Βιέννη 
Σε ένα ασυνάρτητο και εμετικό κείμενο η νέο-ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής κάνει γνωστή την παρουσία της σε εκδήλωση μεταφερόμενων, για να «γιορταστεί» η επέτειος της μάχης(18-10-1944) στο χωριό Κούκος.

Αντί να ντρέπονται που υπερασπίζονται την προδοτική οργάνωση του Ε.Ε.Σ. (Κισα-Μπατζακ) , οργάνωση που ήταν ενταγμένη στο γερμανικό στρατό κατοχής της πατρίδας μας, φύρανε τη μάσκα του πατριώτη για να ξεγελάσουν κανένα αφελή και άσχετο.

Λοιπόν , έχουμε και λέμε :

Ο Ε.Ε.Σ. (Κισα-Μπατζακ) έβαλε πλάτες στη λεηλασία από τους κατακτητές του παραγόμενου πλούτου της Ελλάδας, πολέμησε, παρέα με τους γερμανούς, τη μοναδική αντιστασιακή οργάνωση στην Πιερία, το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, τα στελέχη του ταξίδεψαν με τους γερμανούς –ναζί στη Βιέννη τον Ιούλιο του 1944.

Το εξωφρενικό είναι ότι παρουσιάζονται ως αντιστασιακοί, ποιοι ; Οι συνεργάτες των γερμανών (!!!!), αυτοί που βοήθησαν στο παρακάτω αποτέλεσμα :

200.000 Έλληνες έχασαν τη ζωή τους από την πείνα, επειδή η κατοχική δύναμη κατέσχεσε τρόφιμα και καύσιμα. Καταστράφηκε το 50% της βιομηχανίας και το 75% του οδικού και σιδηροδρομικού δικτύου.

Ο πληθυσμός της Ελλάδας το 1940 ήταν 7.344.860 άτομα, το 1944 κατήλθε στα 6.805.000 και το 1947 ήταν 7.367.405, ενώ έπρεπε να ξεπερνάει τα 8.500.000.

1.770 χωριά καταστράφηκαν, 400.000 σπίτια πυρπολήθηκαν. Έλληνες χάθηκαν στις πολύνεκρες μάχες στα διάφορα μέτωπα (70.000), από τα εκτελεστικά αποσπάσματα (56.225), στα στρατόπεδα της Γερμανίας (105.000). Μειώθηκε ο πληθυσμός από την υπογεννητικότητα (300.000).

Νεκροί από βομβαρδισμούς 7.120.Νεκροί σε μάχες της Εθνικής Αντίστασης(σύμφωνα με γερμανικά στοιχεία) 20.650.Νεκροί στη Μέση Ανατολή 1.100. Απώλειες Εμπορικού Ναυτικού 3.500.

Τα στοιχεία αυτά καταδείχνουν το έγκλημα γενοκτονίας που διέπραξε ο Χίτλερ ( και οι συνεργάτες του Έλληνες ) σε βάρος της πατρίδας μας και του λαού της για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της γερμανικής και της ελληνικής πλουτοκρατίας.

Ο ΕΛΑΣ δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να εφαρμόσει την οδηγία του Κολοκοτρώνη, που ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις, δηλαδή το «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους». Και βεβαία ο ΕΛΑΣ επιτέθηκε στο «οχυρό Κούκος» , όπως το ονόμαζαν οι ίδιοι οι γερμανοί, ως οχυρωμένη γερμανική οπισθοφυλακή και όχι ως καταφύγιο άμαχων.
Δασολογικά «μπουμπούκια» με το σύμβολο του ναζισμού που έχει ζωγραφισμένο στο μπράτσο του ο Κασιδιαρης.

ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ…

Όμως ας αφήσουμε να μιλήσουν τα ντοκουμέντα , οι ίδιοι οι φίλοι τους οι γερμανοί που αυτοί ήξεραν καλυτέρα από τον καθένα ποιοι τους πολεμούσαν

«Σε κάθε περίπτωση ξεσηκωμού κατά της κατοχικής γερμανικής δυναμης… πρέπει να συμπεραίνεται κομμουνιστική προέλευση (οδηγία στρατάρχη Καιτελ 16-9-1941) Μαρτιν Ζεκεντορφ «Η Ελλάδα κάτω από τον αγκυλωτό σταυρό» σελ.89

«Οι πιο επικίνδυνοι εσωτερικά είναι οι κομμουνιστές , γιατί είναι η πιο δραστήρια ομάδα, διαθέτουν σημαντικές δυνάμεις και μια άριστη οργάνωση (έκθεση της γερμανικής στρατιωτικής διοίκησης Ελλάδας (4-10-1943) Μαρτιν Ζεκεντορφ «Η Ελλάδα κάτω από τον αγκυλωτό σταυρό» σελ. 201

Αλλά και οι μετέπειτα προστάτες τους Άγγλοι ομολογούσαν : «Την ίδια στιγμή που τα συντηρητικά στοιχειά σπαταλούσαν το χρόνο τους στην αδράνεια , το ΕΑΜ τράβηξε μπροστά φτάνοντας στο σημείο στο όποιο μπορεί να ισχυριστεί κανείς πως είναι ο κύριος εκπρόσωπος της ελληνικής αντίστασης». (έκθεση βρετανικού υπουργείου εξωτερικών».

Όμως υπάρχει και συνεχεία …

Άλλη μια φωτογραφία του Κισσα μπατζακ στη Βιέννη. Αυτούς τιμούν οι νεοναζιστές

…ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ

Α) Την άνοιξη του 1944 , όταν ο σουηδός πρέσβης Τυμπεργκ στην Αθήνα επισκέφτηκε τη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε μπροστά σε μια άσχημη κατάσταση.

Σε έκθεσή του σημείωνε χαρακτηριστικά:

«Για τους Γερμανούς ……… εξασφάλισαν τα λεγόμενα Τάγματα ασφαλείας. Τις μονάδες αυτές τις συγκρότησε αρχικά η κυβέρνηση της Κατοχής με επικεφαλής τον Ράλλη. Αλλά ο οπλισμός τους χορηγήθηκε αποκλειστικά από τους Γερμανούς. Σχεδόν μόλις συγκροτήθηκαν, έφτασαν στη Θεσσαλονίκη. Είναι εξτρεμιστές, εθνικιστές και αντικομμουνιστές ( προφανώς αναφέρεται στους ηγέτες).

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για πρόσωπα που δεν έχουν καμιά ιδεολογία αλλά σκοτεινό παρελθόν. (Η δίωξη) του κομμουνισμού αποτελεί γι' αυτούς πρόσχημα. Εκείνο που ενδιαφέρει τα μέλη των … Ταγμάτων Ασφαλείας είναι Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ, Η ΑΡΠΑΓΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΗΣ. Η χωρίς όρια καταστροφή. …..Το πρώτο τάγμα που εκπαιδεύτηκε στην Αθήνα έχει την ονομασία Ε.Ε.Σ. ( Κισα- Μπατζακ)».

Β)Σε ένα αποκαλυπτικό έγγραφο , που ακόμη και ο αστός ιστορικός Ενεπεκιδης το αναφέρει, οι Γερμανοί έγραφαν ότι τα όπλα που είχε συγκεντρώσει ο Κισα Μπατζακ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, τα παρέδωσε στους Γερμανούς («παρέδωσε, κατ’ απολύτως νομοταγή τρόπον τα όπλα του, όταν διέβη ο γερμανικός στρατός») πριν υπάρξει ακόμη καμιά επαφή η σύγκρουση με το ΕΑΜ.

Μερικά βέβαια τα κρύψανε άλλα οι Γερμανοί δώσανε εντολή «να μην γίνουν εις τον εν λόγω τόπον έρευναι δια την ανακάλυψιν όπλων, δια να χρησιμοποιήσωμεν τον Κούκον και περαιτέρω ως μίαν φωλεάν αντιστάσεως (των Γερμανών βέβαια)…», αφού η εν λογω βάση ήταν προωθημένο φυλάκιο των Γερμανών και κάλυπτε τη σιδηροδρομική γραμμή από τις επιθέσεις του ΕΛΑΣ.

«Κατόπιν τούτου, εδόθη εις τον Κουτσά-μπασάκ η έγκρισις να κρατήσει τα εν λόγω όπλα εναντίον των συμμοριτών».

Οι Γερμανοί δεν ήσαν αφελείς. Ήσαν σίγουροι για την «γερμανόφιλον στάσιν» του Κισα -Μπατζακ. Και μετά ;

«Δυο γερμανικαί ομάδες πολυβόλων και ένας πομπός ασυρμάτου ετοποθετηθησαν …εξωπλίσθησαν οι άνδρες …υπό την εποπτείαν του τμήματος αντικατασκοπείας 250 …..(έγινε) ίδρυσις ενός ιδιαίτερου γραφείου συνδέσμου και προπαγάνδας δια της μυστικής στρατιωτικής αστυνομίας …..συνέβαλε πολύ εις την διευρυνσιν της ελληνογερμανικής συνεργασίας …Επανειλημμένως εχρησιμοποιήθησαν τμήματα ………. κατά τας (γερμανικας) στρατιωτικάς επιχειρήσεις …Η μικρά ομάς του Κουτσαμπασακ εξειλίχθη εις μιαν εθνική και ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΝ ΚΙΝΗΣΙΝ…».

Είναι χαρακτηριστικό ότι ως υπέρτιτλο στην εφημερίδα τους «Η φωνή των Ελλήνων» (8/1944) είχαν το μότο «Η θεσις όλων των Ελλήνων είναι παρά το πλευρον της Γερμανίας». Αναφορά Γερμανού αρχιστρατήγου Θεσσαλονίκης-Αιγαίου προς ανωτατην διοικησιν της στρατιάς Ic/AO

14 Φεβρουαρίου 1944 «Η εξέλιξις των αντικομμουνιστικών ομάδων και η παρούσα κατάστασις. Ι.ΚΟΥΚΟΣ»

(Πολυχρόνης Ενεπεκίδης «Η Ελληνική Αντίστασις 1941-1944, όπως αποκαλύπτεται από τα μυστικά αρχεία της Βέρμαχτ εις την Ελλάδα» : σελ. 44 ).

Αυτά προς το παρόν…

Υ.Γ. Ο Κυριάκος Μητσοτακης να τους χαίρεται...

Μιλαμε για τα στελέχη της ΝΔ που ψαρεύουν ψήφους στον νεοναζιστικό χώρο, τιμώντας το δωσιλογισμό.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ του ΚΚΕ