Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

14ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης. Άσκηση ετοιμότητας για σεισμό

14ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης. Άσκηση ετοιμότητας για σεισμό
Το 14o Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, στα πλαίσια του σχεδίου αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών, πραγματοποίησε την Δευτέρα 21/11/2016 με πολύ μεγάλη επιτυχία την πρώτη άσκηση ετοιμότητας για τον σεισμό, για το σχολικό έτος 2016-2017, με την παρουσία για πρώτη φορά μιας ομάδας πυροσβεστών του Πυροσβεστικού Σώματος Κατερίνης.

Αφού ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία, η οποία είχε αποφασιστεί από τον Σύλλογο Διδασκόντων, με την προγραμματισμένη εκκένωση του διδακτηρίου από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, στη συνέχεια έγινε ενημέρωση από τους πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Σώματος Κατερίνης, όσον αφορά τους κινδύνους, τις οδηγίες αντιμετώπισης ενός σεισμού και τα μέτρα προφύλαξης που θα πρέπει να λάβουμε σε περίπτωση σεισμού είτε βρισκόμαστε στο σχολείο είτε στο σπίτι μας.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος Κατερίνης κ. Φαλάρα Ευάγγελο και την ομάδα των πυροσβεστών, τον αρχιπυροσβέστη κ. Καρυώτη Κων/νο και τους πυροσβέστες κ.κ. Δεληγιάννη Δημήτριο και Ρέντζο Αθανάσιο γονείς του σχολείου μας.



Ο Δ/ντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 14ου Δ.Σ. Κατερίνης