Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Δύσκολη η πρόσβαση στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Θείας Ανάληψης Κατερίνης για ορισμένες κατηγορίες συμπολιτών μας...

Δύσκολη η πρόσβαση στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Θείας Ανάληψης Κατερίνης για ορισμένες κατηγορίες συμπολιτών μας...

Ιδιαίτερα δύσκολη η πρόσβαση στην Θεία Ανάληψη για γονείς με παιδικά καροτσάκια, ηλικιωμένους και ανθρώπους με κινητικά προβλήματα.
Δείτε τις φωτογραφίες της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" από την εορτή της Αγίας Αικατερίνης όπου χιλιάδες πιστοί προσήλθαν για να προσκυνήσουν την εικόνα και το λείψανο της Αγίας.

Όπως βλέπετε στην φωτογραφία, δυο γυναίκες αναγκάζονται να κουβαλήσουν στα χέρια τους το καροτσάκι με το μωρό για να μπορέσουν να εισέλθουν στον Ναό.

Είδαμε τουλάχιστον πέντε ολόιδιες εικόνες σήμερα το πρωί με γονείς που προσπαθούσαν να ανέβουν τα σκαλοπάτια του Ναού, ενώ κάποιοι ρωτούσαν αν υπάρχει ειδική ράμπα για τα καροτσάκια...




Το ίδιο πρόβλημα όμως υπάρχει και για τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας που με δυσκολία ανεβοκατεβαίνουν τα σκαλοπάτια και προσπαθούν να κρατηθούν από την κουπαστή για να μην πέσουν...




Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" ούτε στις πλαϊνές εισόδους του Ναού δεν υπάρχει ράμπα..





Είναι ένα θέμα που θα πρέπει να το κοιτάξουν οι αρμόδιοι και να φτιάξουν σε κάποιο σημείο μια ράμπα που θα διευκολύνει την είσοδο στον Ναό σε όλους όσους δυσκολεύονται να εισέλθουν από τα σκαλοπάτια.