Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Έκλεισε για πολλοστή φορά ο κόμβος του Μακρύγιαλου!

Έκλεισε για πολλοστή φορά ο κόμβος του Μακρύγιαλου!
Στην φωτογραφία δεν είναι ιδιωτικός χώρος (ΕΡΓΟΤΑΞΙΑΚΟΣ) όπως αναφέρει η πινακίδα αλλά η πρόσβαση από και προς τον Μακρύγιαλο, που έκλεισε ανεξήγητα για ακόμα μια φορά.

Είχε κλείσει δεκατέσσερις περίπου μήνες μέχρι τις 26 Απριλίου 2016, «λόγω εδαφικής ολίσθησης». http://olympiobima.gr/dinetai-stin-kykloforia-o-komvos-makrygialoy .

Στο σημείο δεν υπάρχει πινακίδα που να μας πληροφορεί για έργο, ποια υπηρεσία το μελετά και το επιβλέπει και ποια είναι η χρηματοδότησή του. Όμως υπηρεσία δημόσια υπάρχει και μάλιστα με μεγάλη στελέχωση μηχανικών, απουσιάζει όμως πάντα και κρύβεται από σημαντικές επεμβάσεις και έργα που αφορούν τον «αυτοκινητόδρομο Μαλιακός –Κλειδί», με μεγαλύτερη αυτή της ανατίναξης της γέφυρας του Αιγινίου.

Πληροφόρηση για το κλείσιμο του κόμβου βέβαια έχουμε από τους υπαλλήλους της ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟ που θεωρεί την εθνική οδό ιδιοκτησία της και δεν φέρνει καμία ευθύνη για τα λεγόμενά τους, μια και δεν είναι δική της αρμοδιότητα.

Πληροφορίες λοιπόν για ποιο λόγο έκλεισε ο κόμβος του Μακρυγιάλου, πότε θα ανοίξει, αλλά και αν θα μπουν πρόσθετα διόδια όπως της Λεπτοκαρυάς, στην μόνη αρμόδια υπηρεσία που είναι η ΕΥΔΕ (ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ)

ΚΣΣΥ (ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΓΚ/ΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ)
ΤΚΕ (ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΩΝ) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ταχ. Δ/νση:Ναυαρίνου28 –Καραολή &
Δημητρίου Τ.Κ.: 55131 Θεσσαλονίκη Τ.Θ.: 20118
Πληροφορίες: Προϊσταμένη Τηλέφωνο: 2310 – 402211, 402204 Fax: 2310 – 403342 E-mail:eyde.kssy.the@ggde.gr
Πληροφορίες: ΠροΪσταμένη Τηλέφωνο: 2310 – 402211, 402204.



ΤΜΗΜΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΛΑΕ ΠΙΕΡΙΑΣ