Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Η ομάδα σε άνοδο – Διεκδικούν μόνο νίκες!

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Η ομάδα σε άνοδο – Διεκδικούν μόνο νίκες!
Πρόσκληση της Διοίκησης για τους φιλάθλους να ενισχύσουν την ομάδα στον αγώνα της Κυριακής με την «Πανσερραϊκή».
Η ενίσχυση της ομάδας αποδίδει καρπούς και τα αποτελέσματα αρχίζουν να ισορροπούν και να εναρμονίζονται με τους στόχους της ομάδας. Στον τελευταίο αγώνα οι Πιερίδες Μούσες διεκδίκησαν με αξιώσεις την εκτός έδρας νίκη, αλλά έμειναν τελικά στην λευκή ισοπαλία με την ομάδα του Μέντεκα Θεσσαλονίκης. 

Τώρα η προετοιμασία γίνεται για τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής, όπου θα υποδεχτούν στο γήπεδο του Βατανιακού στην Κατερίνη, την ομάδα των Σερρών, «Πανσερραϊκή». Στόχος είναι η νίκη για να ξεφύγει η ομάδα από την ζώνη των ουραγών.

Διοίκηση και προπονήτρια πέρα από την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας, προσκαλούν τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα με την παρουσία τους στο γήπεδο. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, στις 3.00 το απόγευμα, στο γήπεδο του Βατανιακού. Όπως γίνεται στους εντός έδρας αγώνες η Διοίκηση θα κληρώσει για τους κατόχους της κάρτας διαρκείας πλούσια και χρήσιμα δώρα. Αυτή την Κυριακή θα κληρωθούν μια πλεχτή μπλούζα από το κατάστημα Anneli και ένα τελάρο μήλα προσφορά του Αγροκτήματος «Δημαλής»