Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ:Επίσκεψη του νέου Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ:Επίσκεψη του νέου Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας
Το νέο Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, κ. Γιώργο Τζήμα, υποδέχτηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα. Σοφία Μαυρίδου, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ.κ. Στέφανος Μπιτόπουλος και Δημήτρης Τσιμήτρης και ο Επιστημονικός Συνεργάτης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Δημήτρης Ρουκάς.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας εξέφρασε τα συγχαρητήριά της στο νέο Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας για την προαγωγή του στο αξίωμα και του ευχήθηκε υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Όπως, τόνισε, η κ. Μαυρίδου η μέχρι τώρα επιτυχημένη επαγγελματική πορεία και πολυετή εμπειρία του κ. Τζήμα σε συνδυασμό με την εντιμότητα και την υπευθυνότητα που τον διακρίνουν, θα συμβάλλουν αποτελεσματικά στην εκτέλεση των νέων αυξημένων και σοβαρών υπηρεσιακών αναγκών.

Η κ. Σοφία Μαυρίδου εξήρε το δύσκολο και ταυτόχρονα σημαντικό – όπως είπε- έργο της Ελληνικής Αστυνομίας σε μια εξαιρετικά κρίσιμη εποχή για τη χώρα και υπογράμμισε ότι τα στελέχη της υπερβάλλουν εαυτόν δίνοντας καθημερινό αγώνα με αίσθημα αυταπάρνησης, υψηλό φρόνημα και ζήλο.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας ευχαρίστησε τον κ. Τζήμα για τη συνάντηση και δήλωσε ότι προσβλέπει στη συνέχεια μιας εποικοδομητικής συνεργασίας για την προστασία των πολιτών και επισκεπτών της Πιερίας.

Διαρκή και αγαστή συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, δεσμεύθηκε από την πλευρά του ο νέος Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας. Ο κ. Τζήμας επισήμανε ότι η Ελληνική Αστυνομία με υπευθυνότητα βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας και μέσα από το λειτούργημα ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας με γνώμονα τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης και την προστασία των πολιτών και των περιουσιών τους.