Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών

Ανακοινώνεται ότι από ώρα 07.00 αύριο (12-3-2017) έως και την Παρασκευή (31-3-2017), σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.), λόγω εκτέλεσης εργασιών για την κατασκευή του συνδετήριου τμήματος του αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε.

Συγκεκριμένα, από τα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (398,8 χιλιόμετρο) έως και το 399,3 χιλιόμετρο θα γίνεται εκτροπή και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας, από παράπλευρους δρόμους.

Σημειώνεται ότι στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα αύριο (12-3-2017) και κατά τις ώρες 07.00 έως 07.15 θα γίνεται ανάσχεση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, στη διασταύρωση Νέων Πόρων με Π.Α.Θ.Ε. (401,8 χιλιόμετρο).

Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας, είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, οι οδηγοί παρακαλούνται:

• να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου,

• να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση,

• να ακολουθούν πιστά τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας,

• να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες για να ελέγχουν καλύτερα το όχημά τους,

• σε κάθε περίπτωση να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.