Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης ψάλλει την ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα στην Κατερίνη

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης ψάλλει την ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα στην Κατερίνη
Ο Βυζαντινός Χορός του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, συμμετέχει στις λατρευτικές ακολουθίες της Μεγάλης Σαρακοστής, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας του με την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.
Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 και ώρα 7 το απόγευμα θα ψάλλει την Ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα στην Κατερίνη.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος αναφερόμενος στη συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου στην Ακολουθία αυτή δήλωσε χαρακτηριστικά: «Eκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες στον διευθυντή του Μουσικού Σχολείου κ. Δημήτριο Κυριακού και στους καθηγητές για την αποδοχή της πρόσκλησης της Ιεράς Μητρόπολεώς μας. Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά, τόσο για την ευαισθησία των μαθητών και μαθητριών του σχολείου, όσο και για την καταπληκτική πρόοδο, που έχουν σημειώσει τα παιδιά του σχολείου στην μουσική. Εύχομαι να συνεχίσουν αυτό το έργο με τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια προθυμία γιατί με τον τρόπο αυτό και οι ίδιοι καλλιεργούνται και προκόπτουν πνευματικά αλλά και τον τόπο μας, τους γονείς και τους διδασκάλους τους δοξάζουν».