Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων αναλαμβάνει τα έξοδα μεταφοράς του Αγίου Φωτός!!!

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων αναλαμβάνει τα έξοδα μεταφοράς του Αγίου Φωτός!!!
Μια σπουδαία πρωτοβουλία από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), που σε πείσμα ελάχιστων γραφικών βουλευτών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που προσπάθησαν τις προηγούμενες ημέρες να μειώσουν την σημασία και τον συμβολισμό του Αγίου Φωτός στην Ελληνική κοινωνία, δηλώνει παρών και δίπλα στον Έλληνα πολίτη.


Πολλά συγχαρητήρια στους Αστυνομικούς που για μια ακόμη φορά αποδεικνύουν ότι είναι ένα με την κοινωνία και εκτός από το έργο της προστασίας της ασφάλειας των πολιτών, αποτελούν και θεματοφύλακα των ιερών παραδόσεων και του θρησκευτικού συναισθήματος αυτής της χώρας.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ:

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων αποφάσισε να αναλάβει και να αναδεχθεί το κόστος μεταφοράς του Αγίου Φωτός από τους Αγίους Τόπους αντικατοπτρίζοντας την θέληση και το κοινό αίσθημα όλης της μεγάλης Αστυνομικής οικογένειας, ενημερώνοντας τους αρμόδιους σχετικά.

Στις σημερινές δύσκολες στιγμές της ελληνικής κοινωνίας, είμαστε αρωγοί κάθε προσπάθειας ανάταξης και στήριξης των συμπολιτών μας και η συγκεκριμένη πρωτοβουλία μας σε αυτό ακριβώς αποσκοπεί. Ευχόμαστε σε όλες και όλους Καλή Ανάσταση και κάθε καλό.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

O Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος