Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗ

Φίλαθλό του που ζει στην Κατερίνη και προσέφερε γεύμα στο τμήμα, ευχαρίστησε η ΠΑΕ Παναιγιάλειος.
Η ανακοίνωση :


Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ επιθυμεί να ευχαριστήσει δημοσίως τον ένθερμο φίλο της ομάδας μας κ. Βασίλη Τσακιρίδη, εκπαιδευτικό, κάτοικο Κατερίνης, ο οποίος πρόσφερε ένα καταπληκτικό γεύμα στην αποστολή της ομάδας, την Κυριακή 14/5, μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αιγινιακό, στην πανέμορφη παραλία της Μεθώνης Πιερίας.

Ο κ. Τσακιρίδης, έχει σύζυγο, επίσης εκπαιδευτικό, από την περιοχή μας, τα Σελιανίτικα, ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στην Κατερίνη και παρακολουθεί τη δραστηριότητα του Παναιγιαλείου, αλλά και της άλλης του ¨αγάπης¨, του ιστορικού Πιερικού, του οποίου έχει διατελέσει και μέλος της διοίκησης.


Η ομάδα μας, ως μια μικρή ένδειξη ευχαρίστησης πρόσφερε στον κ. Τσακιρίδη μια φανέλα του Παναιγιαλείου με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών μας, και μια τσάντα με προϊόντα της περιοχής της Αιγιάλειας, τα οποία είναι πολύ γνωστά στον κ. Βασίλη, λόγω της καταγωγής της συζύγου του από την περιοχή μας, αλλά και λόγω των τακτικών επισκέψεών του στο Αίγιο.

Θερμές ευχαριστίες και τον περιμένουμε με την οικογένειά του στο Αίγιο να παρακολουθήσει μαζί μας ένα από τα επόμενα παιχνίδια του Παναιγιαλείου.