Σάββατο 20 Μαΐου 2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΙΤΡΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΙΤΡΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Το μητροπολίτη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιο επισκέφθηκε την Παρασκευή η νέα διοίκηση του Σωματείου Εστίασης Κατερίνης, αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Ντούλα Νίκο, τον Γενικό Γραμματέα κ. Παυλίδη Νίκο και τον ταμεία κ. Καραθανάση Αριστοτέλη.

Η νέα διοίκηση του σωματείου συζήτησε με το μητροπολίτη θέματα και ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, αφού πρώτα ζήτησε την ευχή του σεβασμιότατου για την επιτυχή αποστολή της, δεδομένης της πρόσφατης ανάληψης των καθηκόντων της.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του σωματείου ενημέρωσε το μητροπολίτη, αναφορικά με μία πρωτοβουλία που πρόκειται να λάβει το σωματείο στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του κλάδου και συγκεκριμένα στην κατεύθυνση της εταιρικής φιλανθρωπίας.

Η νέα διοίκηση του σωματείου επισήμανε στον σεβασμιότατο την ανάγκη να συμβάλουν όλες οι κοινωνικές δυνάμεις στην αντιμετώπιση μιας εκτεταμένης ανθρωπιστικής κρίσης η οποία αποτελεί απότοκο της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης που περνά η χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Έτσι λοιπόν στο μέτρο της κοινωνικής ευθύνης που αναλογεί στον κλάδο μας, η εστίαση θα συμβάλει με όλες τις δυνάμεις της σε συνεργασία και με τη μητρόπολη Κίτρους Κατερίνης στην ανάληψη συγκεκριμένης δράσης προς τη κατεύθυνση αυτή.

Τέλος συμφωνήθηκε να υπάρξει νέα συνάντηση του σωματείου με τη Μητρόπολη για να συζητηθούν λεπτομερώς τεχνικά θέματα, όπου υπό την αιγίδα του σωματείου εστίασης Κατερίνης και της Μητρόπολης Κίτρους Κατερίνης, να πραγματοποιηθεί δράση για την αντιμετώπιση στο μέτρο του δυνατού της ανθρωπιστικής και επισιτιστικής κρίσης που υπάρχει στο τόπο μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ