Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ από τον Βασίλη Τσακιρίδη, δάσκαλο προς το Δ.Σ. της ΕΠΣ Πιερίας.
ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ



Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης των τμημάτων υποδομών των Ακαδημιών των ομάδων της ΕΠΣ Πιερίας στις εγκαταστάσεις της Ένωσης μας για την ολοκλήρωση και το τέλος μιας επιτυχημένης αγωνιστικής περιόδου 2016/2017 με παιδικές φωνές, πολλά χρώματα και πολλά χαμόγελα που πλημμύρισαν τις φιλόξενες εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Πιερίας στη Ν. Έφεσο, με ζωγραφισμένη τη χαρά στα πρόσωπά τους οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές ήσαν παρόν στο ραντεβού.

Μετά από μια γεμάτη ποδοσφαιρική χρονιά για τους μικρούς ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων υποδομών του νομού μας η ΕΠΣ Πιερίας έδωσε ιδιαίτερη αίγλη και χρώμα στη γιορτή λήξης που συμμετείχαν ενεργά οι σύλλογοι στο τοπικό πρωτάθλημα υποδομών.

Η ΕΠΣ Πιερίας ανταποκρινόμενοι για την ενεργή συμμετοχή των λιλιπούτειων ποδοσφαιριστών απέδωσε έπαθλα και κέρασε σ΄ όλους τους παρευρισκόμενους ψητά εδέσματα (σουβλάκια, λουκάνικα) και αναψυκτικά όπου οι μικροί ποδοσφαιριστές και όχι μόνο ανταποκρίθηκαν γεμάτοι χαρά και περηφάνια.

Μια χρονιά ακόμα γεμάτη προσπάθεια, εμπειρίες και επιτυχίες για όλους μας έληξε, μια νέα χρονιά γεμάτη ελπίδα και όρεξη για δουλειά θα ξεκινήσει πάλι τον Σεπτέμβρη.

Κάτω από το βλέμμα των πολυάριθμων θεατών και γονέων οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβρη.

Ακολουθώντας τη φιλοσοφία της ΕΠΣ Πιερίας οι Ακαδημίες προωθούν με τον καλύτερο και πιο ευχάριστο τρόπο το «ευ αγωνίζεσθε», τον σεβασμό, το ήθος και την ομαδικότητα.

Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν και χειροκρότησαν τις βραβεύσεις των ομάδων μας, παρουσία των αθλητών, των προπονητών αλλά και πλήθος κόσμου, γονέων και φίλων.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής ανακοινώθηκαν και βραβεύτηκαν οι πρωταθλήτριες ομάδες των κατηγοριών μας. Σκοπός των πρωταθλημάτων των Ακαδημιών είναι η προαγωγή της σύσφιξης των σχέσεων συνεργασίας και φιλίας των ομάδων – Ακαδημιών που συμμετέχουν και στοχεύουν στην ενίσχυση του αθλητικού, εκπαιδευτικού και κοινωνικού προφίλ των μικρών ποδοσφαιριστών του νoμού μας.

Επίσης είναι η ευχαρίστηση των συμμετεχόντων αθλητών και προπονητών, των θεατών (γονέων, συνοδών) καθώς και το να διατηρήσουμε και να μεταλαμπαδεύσουμε την αγάπη των παιδιών για το ποδόσφαιρο και το «ευ αγωνίζεσθε» πρέπει να μας εκφράζει απόλυτα γιατί είναι το «Α» και το «Ω» σε όλες τις ηλικίες του αθλητισμού και σε κάθε στιγμή της ζωής μας.

Το μεράκι και ο εθελοντισμός όλων ανέδειξε ότι η ΕΠΣ Πιερίας συμβάλλει στην ανύψωση του αθλητικού πνεύματος και πολιτισμού στην Πιερία.

Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ευελπιστούμε ότι και στο μέλλον θα έχουμε τη χαρά και την τιμή να συνεισφέρουμε στο αθλητικό πνεύμα και πολιτισμό όποτε μας ζητηθεί.

Για μια ακόμη φορά νίκησε το ποδόσφαιρο των μικρών ηλικιών. Τέτοιου είδους διοργανώσεις προάγουν την αθλητική κουλτούρα που διακατέχει τις ομάδες όλων των Ακαδημιών μας καθώς και την διοργανώτρια αρχή της ΕΠΣ Πιερίας.

Ευχαριστούμε την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας τα δ.σ. όλων των συλλόγων και φυσικά όλους τους συντελεστές της άριστης και άρτιας οργάνωσης της συγκεκριμένης εκδήλωσης γιορτής λήξης πρωταθλήματος τμημάτων υποδομών 2016/2017.

Σας ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία και για τα ωραία συναισθήματα που μας χαρίσατε και σας συγχαίρουμε θερμά για την αξιέπαινη και φιλότιμη προσπάθεια ώστε να γίνει θεσμός των Ακαδημιών μας η γιορτή λήξης αγωνιστικής περιόδου.

Σας ευχαριστούμε. Με εκτίμηση. Βασίλης Τσακιρίδης