Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΚΑΛΕΣΜΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΚΑΛΕΣΜΑ
Εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, συνταξιούχοι, γυναίκες, επιστήμονες, διανοούμενοι, νέοι και νέες, το Π.Α.ΜΕ και τα σωματεία που συσπειρώνονται σε αυτό, η ΠΑΣΕΒΕ, η Ομάδα Γυναικών Κατερίνης (μέλος της ΟΓΕ), σας καλούμε να δώσετε το αγωνιστικό σας παρόν στη συναυλία που διοργανώνουμε την Παρασκευή 9/6/2017 στην πλατεία Ελευθερίας της Κατερίνης στις 8μμ.


Τραγουδάμε και αγωνιζόμαστε! Με αυτό το σύνθημα και τη συμμετοχή τοπικών καλλιτεχνών, με όπλο τη μουσική, λέμε ένα μεγάλο όχι σε όλους αυτούς που με τις πολιτικές τους οδηγούν το λαό στη φτώχεια, την εξαθλίωση, τη μιζέρια, τη πνευματική φτώχεια. Σε όλους αυτούς που παραδίνουν τον πλούτο και τη δημόσια περιουσία της χώρας μας στους επιχειρηματικούς ομίλους.

Με όπλο την τέχνη και τη μουσική, ενώνουμε τη φωνή μας με τους λαούς όλου του κόσμου που αγωνίζονται ενάντια στην εκμετάλλευση, τη φτώχεια, τον πόλεμο, την προσφυγιά .

Να είστε όλοι εκεί! Άνδρες, γυναίκες, παιδιά, για να στείλουμε ένα μήνυμα αντίστασης, ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ΕΛΠΙΔΑΣ οτι όλα θα τα αλλάξουμε!

Λέμε όχι στην κοινωνία της φτώχειας, της ανεργίας, της εκμετάλλευσης, της δυστυχίας για τους λαούς,η οποία είναι γρανάζι για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.

Να είμαστε όλοι εκεί μαζί με τους καλλιτέχνες, να τραγουδήσουμε! Να ενώσουμε τη φωνή μας για το σήμερα και το αύριο!

Στη συναυλία συμμετέχουν:

Η λαϊκή ορχήστρα ‘‘Οι κοντραμπατζήδες’’!

Μπουζούκι – τραγούδι: Καρόζας Βασίλης

Κιθάρα – τραγούδι: Ευαγγέλου Γιώργος

Πιάνο – ακορντεόν – τραγούδι: Χαλάτσης Γιάννης

Ακόμα συμμετέχουν οι καλλιτέχνες

Κώστας Ζούνζουρας κιθάρα και τραγούδι

Γιάννης Αθανασιάδης λύρα και τραγούδι.


ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ